Personageomschrijvingen 'The Walking Dead' spin-off bekend

Het lijkt erop dat de serie zich voor de zombie-uitbraak zal afspelen.

Jim Pedd, 29-09-2014 09:39

AMC's The Walking Dead is sinds jaar en dag één van de best bekeken dramaseries in de Verenigde Staten. Geen wonder dus dat AMC vorig jaar aankondigde plannen te hebben voor een spin-off en onlangs de pilot daarvan groen licht gaf. TVLine schrijft nu details te hebben over de hoofdpersonen van de serie.
Sean Cabrera: Een latino-man, vroeg in zijn veertiger jaren. Sean is een goede man die iedereen recht probeert te doen.

Cody Cabrera: Seans slimme, maar rebelse zoon. Staat bekend als het kwaadste jochie van de stad.

Nancy Tompkins: Een alleenstaande moeder van twee kinderen, van ergens in de dertig. Nancy ziet eruit als een gewoon buurmeisje, maar dan met scherpe randjes.

Nick Tompkins: Nancy's door problemen geteisterde tienerzoon. Hij is te oud om thuis te blijven wonen, maar te bang om te vertrekken.

Ashley Tompkins: Nancy's slimme tienerdochter. Haar ambitie staat gelijk aan de mislukkingen van haar oudere broer. Ze houdt van haar moeder, maar het is tijd voor haar om te vertrekken.

Andrea Chapman: Een verwelkte bloem. Andrea is in de veertig - ja, nog een Andrea! - en heeft zich teruggetrokken naar de rand van de stad om daar te herstellen van een verschrikkelijk huwelijk.

Uit de omschrijvingen lijkt één ding naar voren te komen: de serie speelt zich mogelijk af vóór de gebeurtenissen van The Walking Dead. In die serie werd het uitbreken van de zombie-infectie compleet overgeslagen en werd het nooit helemaal duidelijk wat er allemaal gebeurd was. Nu krijgen we daar dus mogelijk meer over te weten.

De pilot is geschreven voor Dave Erickson en Gale Anne Hurd. Erickson is door AMC aangesteld als showrunner. Mocht de zender tevreden zijn met de pilot, zal deze waarschijnlijk in 2015 op televisie te zien zijn.

Bron: TVLine

Lees meer over: the walking dead, spinoff, personageomschrijvingen, details, amc, dave erickson, gale anne hurd, zomie uitbraak, zombie, serie, show

Populair nieuws