Disney+ Star komt met deze Originals in 2021

Disney+ Star komt met deze Originals in 2021

Het wordt echt een heel mooi jaar op Disney+, als al deze toevoegingen erop staan.

Jim Pedd, 9 februari 2021 om 10:27

Op 23 februari komt Disney+ met Star. Die toevoeging maakt dat er een hele rits nieuwe films en series debuteert. Maar we krijgen ook heel veel verschillende Originals te zien. Die Star Originals zetten we vandaag voor je op een rij.
The Kardashians: We volgen de familie Kardashian in de serie, en al hun avonturen en beslommeringen.

American Horror Stories: Deze spin-off van American Horror Story van Ryan Murphy komt dit jaar als het goed is op Disney+ te staan. We krijgen 16 afleveringen van elk een uur, met heel nieuwe mythen en legendes.

Dopesick: Deze show kijkt naar verslavingen in de Verenigde Staten. We zien de DEA, de rijkdom van Big Pharma en een mijngemeenschap in Virginia, waar heel wat mensen verslaafd zijn aan opioïdes.

The Dropout: We volgen de opkomst en ondergang van het bedrijf Theranos van Elizabeth Holmes, 's werelds jongste 'self made' miljardair. Zij stond ooit te boek als de nieuwe Steve Jobs.

The Old Man: Dan Chase is een voormalig CIA-agent, die gedwongen wordt zich met zijn verleden te verzoenen als er op hem gejaagd wordt.

Only Murders in the Building: Deze komedieserie draait om een stel mensen die misdaad als gezamenlijke obsessie hebben en verwikkeld raken in een vreselijk drama.

Platform: Deze show kijkt naar de grootste problemen van onze tijd en zet die telkens weer in een nieuwe aflevering van een half uur, met compleet nieuwe cast, uiteen.

Reservation Dogs: Vier tieners op het platteland van Oklahoma strijden keihard tegen de misdaad.

Y: The Last Many: Yorick is de enige overgebleven man, samen met zijn capucijneraapje. Hij probeert in een bizarre wereld te achterhalen wat er gebeurd is.

Shōgun: Deze serie speelt zich af in de jaren 1600, en volgt een Engelse schipper wiens boot aan land geblazen wordt in Japan. Daar ontmoet hij een krijgsheer die machtswellustig is, en een bloedmooie tolk.

Alien: Deze Alien-serie speelt zich af in de wereld van de films van Ridley Scott. We zien voor het eerst de Aarde.

Lees meer over: Disney Plus, Star, Series, Originals

Populair nieuws