search

Ons nieuws van dinsdag 9 februari 2021

Herogasm uitgelegd: de superheldenorgie in 'The Boys'
Series / Featured

Herogasm uitgelegd: de superheldenorgie in 'The Boys'

The Boys bevat een vrij bizarre en grootschalige orgie met heel veel superhelden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van The Boys bevat een verfilming van Herogasm, een verhaallijn uit de comics die draait om een jaarlijkse superheldenorgie.

De grote uitdaging hiervan zal niet liggen in de behoorlijk volwassen thematiek van die verhaallijn, maar waarschijnlijk meer in de manier waarop dit past binnen de serie.

Nu al controversieel
Herogasm was een van de vele miniseries die gemaakt zijn rond de The Boys-comics. Het was een parodie waarin we een hele rits bekende superhelden behoorlijk kinky en illegale dingen zagen doen.

In de comics was een van de meest schokkende momenten in Herogasm ook gelinkt aan de rol van The Seven in de aanslagen op het World Trade Center op 11 september 2001.

Wat is Herogasm?
Herogasm is in de comics een jaarlijks festival waarin de meeste superhelden van Vought Industries samenkomen voor een gigantische orgie. Daarin mag alles, zowel legale als illegale dingen.

Sekswerkers krijgen tijdens het evenement zo'n 100.000 dollar betaald, maar in ruil daarvoor moeten ze zichzelf volledig beschikbaar stellen voor alle zieke fantasieën.

Het meest gestoorde is eigenlijk dat Herogasm altijd een coverup heeft, die in de media enorm uitgebuit wordt. Elk jaar wordt de Aarde weer bedreigd, en moeten de helden zogenaamd samenwerken om de uitdagingen het hoofd te bieden. In plaats daarvan worden ze dus stomdronken, stones, en hebben ze seks.

De vraag is of dit wel gaat lukken in de serie of niet; de comics zijn namelijk behoorlijk expliciet, meer nog dan de show.

Lees ook: 'The Boys'-acteur Karl Urban over de meest frustrerende opnamedag

Lees ook: 'The Boys' krijgt 'Herogasm'-aflevering met een superheldenorgie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom heet 'WandaVision' eigenlijk 'WandaVision'?
Series / Nieuws

Waarom heet 'WandaVision' eigenlijk 'WandaVision'?

En welke plek heeft de Marvel-serie in het Marvel Cinematic Universe?

Aankomende vrijdag verschijnt op Disney+ de zesde aflevering van WandaVision. In die aflevering krijgen we waarschijnlijk meer te zien van Vision van acteur Paul Bettany en zijn zoektocht naar de waarheid.

Maar hoe zit het nu eigenlijk met de titel van de Marvel-serie: WandaVision. In gesprek met Collider zei showrunner Jac Schaefer het volgende over de keuze voor deze opmerkelijke, wat dubbelzinnige titel:

"Er zijn dingen waar ik zo van ben, 'Oh, dat was mijn idee.' Maar Kevin kwam binnen en zei: 'Ik denk erover om deze WandaVision te noemen, maar ik weet het niet.' Ik had zoiets van: 'Ik stop nog eerder dan dat we die titel niet gebruiken.' Die titel is de juiste. Dat is de titel voor de show. Ik vind het geweldig. En ik weet dat toen de titel bekend werd en mensen deze gingen ontleden, ik dacht 'Ja, wacht maar af'."

Plek in het Marvel Cinematic Universe
De showrunner ging ook in op de plek die de serie inneemt in het grotere Marvel Cinematic Universe. Schaefer wilde er niet veel over kwijt, aangezien dat niet mag. Duidelijk voor hem was wel dat hij een serie wilde maken die niet op zichzelf zou staan en dat hij geen typische Marvel-product wilde opleveren.

Vanaf 9.00 uur staat aankomende vrijdag de nieuwe aflevering op Disney+.

Lees ook: Marvel-serie 'WandaVision' wordt steeds beter ontvangen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Michael B. Jordan gaat voor serie over Muhammad Ali
Series / Nieuws

Michael B. Jordan gaat voor serie over Muhammad Ali

De acteur gaat opnieuw aan de slag met een bokser.

Acteur Michael B. Jordan en streamingdienst Amazon Prime Video gaan samenwerken aan meerdere projecten. Zo verschijnt zijn volgende film Tom Clancy's Without Remorse later dit jaar op de dienst en hij gaat ook aan de slag met nieuwe projecten.

Een van die projecten wordt een serie over Muhammad Ali, een van 's werelds bekendste boksers ooit. De serie moet een miniserie worden over de kampioen. Ook de erfgenamen van Ali en Jay-Z's Roc Nation zijn betrokken.

Miniserie over Muhammad Ali
Het levensverhaal van Ali, in 2016 overleden, wordt naar een script verwerkt door Josh Wakely en de werktitel is voorlopig The Greatest. De serie zal volgens Jordan "verder gaan dan de ring, en meer naar de persoon zelf kijken."

Jordan heeft aangegeven de rol niet zelf te gaan spelen, aangezien hij al bekend is van zijn rol in Creed. Het derde deel in die reeks zal hij zelf regisseren. In 2001 verscheen de redelijke biopic Ali met Will Smith als Cassius Clay / Cassius X / Muhammad Ali. Beelden hieronder:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Actrice Hailee Steindfeild deelt foto van Kate Bishop uit Marvel-serie 'Hawkeye'
Series / Foto's

Actrice Hailee Steindfeild deelt foto van Kate Bishop uit Marvel-serie 'Hawkeye'

Hawkeye wordt de laatste Marvel serie die dit jaar op Disney+ verschijnt.

Met geen bioscoopfilm op het witte doek moet de Marvel-fan het op dit moment doen met Disney+. Op de streamingdienst verschijnen dit jaar aan de lopende band series in het Marvel Cinematic Universe.

De laatste van dit jaar moet Hawkeye worden en de afleveringen worden nu opgenomen door regisseur Rhys Thomas en het duo Bert & Bertie. De hoofdrollen zijn in handen van Jeremy Renner, opnieuw als Clint Barton a.k.a. Hawkeye, en Hailee Steindfeild, die Kate Bishop speelt.

Nieuwe foto van Kate Bishop
Actrice Steindfeild heeft nu een nieuwe foto onthuld van haar personage Kate Bishop. Ze is klaarblijkelijk nog druk met de opnames van de serie, die op dit moment wordt opgenomen in New York City of Atlanta.

"Werk/leven. 🏹 Zo dankbaar. ik hoop dat jullie allemaal veilig en wel zijn 💜, schrijft de meelevende actrice bij de foto. De serie debuteert waarschijnlijk in november dit jaar.



Lees ook: Hailee Steindfeild reageert eindelijk op haar rol in de Marvel-serie 'Hawkeye'

Lees ook: Hailee Steinfeld in superheldenpakje op foto's 'Hawkeye'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 pakkende series op Netflix om in één ruk te kijken
Series / Featured

3 pakkende series op Netflix om in één ruk te kijken

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen.

Hieronder drie tips voor fantasyseries die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

Once Upon a Time | Bing nu! | 7 seizoenen

In 2018 werd deze serie afgerond. In deze fantasieserie wordt een jonge vrouw aangetrokken door een stadje in Maine. Daar ontdekt ze overal elementen uit de sprookjeswereld. Met onder meer Lana Parrilla, Robert Carlyle, Jared Gilmore en Jennifer Morrison.



Merlin | Bing nu! | 5 seizoenen

Deze fantasyserie met onder meer Colin Morgan, Bradley James, Katie McGrath en Angel Coulby gaat over de Koning Arthur legende: Merlin arriveert in Camelot waar hij zijn vaardigheden verfijnt om zijn oom te helpen. Alle vijf seizoenen kun je nu gelijk op Netflix gaan kijken.



Teen Wolf | Bing nu! | 6 seizoenen

Als een middelbare scholier door een beet in een weerwolf verandert, is hij ineens een steratleet en populair bij de meisjes maar dat is niet het hele verhaal. Met rollen voor onder meer Tyler Posey, Crystal Reed, Dylan O'Brien en Tyler Hoechlin is de complete reeks op Netflix te kijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek'-franchise krijgt veelbelovende TV-trailer
Series / Video/clip/featurette

'Star Trek'-franchise krijgt veelbelovende TV-trailer

We moeten nog even wachten op meer Star Trek, maar er zit duidelijk heel veel aan te komen.

CBS All Access is op dit moment het thuis van de Star Trek-franchise in de Verenigde Staten. Vanaf 4 maart verandert de streamingdienst van naam; dan heet het Paramount+.

In een heel nieuwe teaser, die tijdens de Super Bowl te zien was, laat Paramount+ zien hoe groot de toekomst van de franchise is. We krijgen een blik op zo'n beetje elke nieuwe serie die in de maak is in de franchise.

En dat is veel
Daarbij gaat het om heel wat series. Denk aan het vierde seizoen van Star Trek: Discovery, het tweede van Star Trek: Picard, en de spin-off Star Trek: Strange New Worlds. Hieronder kan je de teaser bekijken:



De toekomst van Star Trek is trouwens bijzonder groots als het aan Paramount+ ligt. Maker Alex Kurtzman is verantwoordelijk voor heel de franchise en heeft nog jaren aan materiaal klaarliggen.

Sterker nog: hij zei recentelijk nog dat hij "tot in 2027" plannen heeft gemaakt. Dat betekent dat Trek dus nog een mooie toekomst voor zich heeft liggen.

Lees ook: Jeri Ryan vond 'Star Trek: Voyager'-opnames niet fijn

Lees ook: Pijnlijk: Opnames 'Star Trek: Picard' weer uitgesteld
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Equalizer' wordt echt anders dan de films
Series / Nieuws

'The Equalizer' wordt echt anders dan de films

De The Equalizer-serie neemt de franchise een heel andere en nieuwe richting op.

The Equalizer krijgt een serie, met Queen Latifah in de hoofdrol. Zij neemt het over van Denzel Washington met de serie, en brengt de franchise in een "compleet andere richting".

We volgen straks Roby McCall, gespeeld door Latifah. Zij is een enigmatische en voormalig CIA operative die nu als burgerwacht aan de slag gaat. Net als Denzel Washington die oorspronkelijk te zien was als Robert McCall, gaan we ook nu zien hoe Roby haar uitgebreide set aan vaardigheden gebruikt om mensen die nergens meer van op aan kunnen te helpen.

Heel anders
"Ik ben echt heel blij met de serie, en dat Denzel dit weer relevant heeft gemaakt, want ik keek dit al toen ik een kind was," aldus Latifah.

"Wat Denzel gedaan heeft met de feature films, is ongelofelijk geweest. Hij heeft de lat op een niveau gelegd, dat ons heel veel ruimte heeft gegeven, om een heel nieuwe kant op te gaan hiermee."

Wel zal de serie de originele producties met Denzel Washington heel duidelijk recht aan doen, laat Latifah weten.

Lees ook: Trailer 'The Equalizer'-serie of eigenlijk de 'Equalizster' want geen Denzel Washington

Lees ook: Trailer: Queen Latifah is dé Equalizer in nieuwe 'The Equalizer' tv-serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ Star komt met deze Originals in 2021
Series / Featured

Disney+ Star komt met deze Originals in 2021

Het wordt echt een heel mooi jaar op Disney+, als al deze toevoegingen erop staan.

Op 23 februari komt Disney+ met Star. Die toevoeging maakt dat er een hele rits nieuwe films en series debuteert. Maar we krijgen ook heel veel verschillende Originals te zien. Die Star Originals zetten we vandaag voor je op een rij.

The Kardashians: We volgen de familie Kardashian in de serie, en al hun avonturen en beslommeringen.

American Horror Stories: Deze spin-off van American Horror Story van Ryan Murphy komt dit jaar als het goed is op Disney+ te staan. We krijgen 16 afleveringen van elk een uur, met heel nieuwe mythen en legendes.

Dopesick: Deze show kijkt naar verslavingen in de Verenigde Staten. We zien de DEA, de rijkdom van Big Pharma en een mijngemeenschap in Virginia, waar heel wat mensen verslaafd zijn aan opioïdes.

The Dropout: We volgen de opkomst en ondergang van het bedrijf Theranos van Elizabeth Holmes, 's werelds jongste 'self made' miljardair. Zij stond ooit te boek als de nieuwe Steve Jobs.

The Old Man: Dan Chase is een voormalig CIA-agent, die gedwongen wordt zich met zijn verleden te verzoenen als er op hem gejaagd wordt.

Only Murders in the Building: Deze komedieserie draait om een stel mensen die misdaad als gezamenlijke obsessie hebben en verwikkeld raken in een vreselijk drama.

Platform: Deze show kijkt naar de grootste problemen van onze tijd en zet die telkens weer in een nieuwe aflevering van een half uur, met compleet nieuwe cast, uiteen.

Reservation Dogs: Vier tieners op het platteland van Oklahoma strijden keihard tegen de misdaad.

Y: The Last Many: Yorick is de enige overgebleven man, samen met zijn capucijneraapje. Hij probeert in een bizarre wereld te achterhalen wat er gebeurd is.

Shōgun: Deze serie speelt zich af in de jaren 1600, en volgt een Engelse schipper wiens boot aan land geblazen wordt in Japan. Daar ontmoet hij een krijgsheer die machtswellustig is, en een bloedmooie tolk.

Alien: Deze Alien-serie speelt zich af in de wereld van de films van Ridley Scott. We zien voor het eerst de Aarde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Falcon and the Winter Soldier': Fans reageren op de eerste trailer
Series / Nieuws

'The Falcon and the Winter Soldier': Fans reageren op de eerste trailer

Heel wat mensen zijn echt heel erg blij met de eerste beelden van The Falcon and the Winter Soldier.

Tijdens de Super Bowl 2021 was op zondag een heel nieuwe trailer van The Falcon and the Winter Soldier te zien. De serie met Sebastian Stan en Anthony Mackie ziet er goed uit en is vanaf 19 maart te streamen.

Fans kijken duidelijk heel erg uit naar de serie, dat is behoorlijk duidelijk als we even naar sociale media kijken.

Heel veel reacties
Fans laten vooral weten dat ze heel erg uitkijken naar de keiharde actie, maar ook de humor van de serie. De trailer laat zien dat daarin een duidelijke balans zit in de serie: tussen de humor en de actie, precies zoals we gewend zijn van Marvel Studios.

Hieronder doen we een greep uit de vele reacties die op sociale media verschenen:



The Falcon and the Winter Soldier laat zien hoe Bucky Barnes en Sam Wilson samenwerken na het pensioen van Steve Rogers. Beiden hebben te maken met het nalatenschap van Captain America en gaan daar elk op hun eigen manier mee om.

Duidelijk is dat de Amerikaanse overheid het niet eens is met het idee van Captain America dat Sam Wilson het van hem over moest nemen. Die wil dat US Agent het schild op zich neemt.

Lees ook: Vette trailer voor 'WandaVision-opvolger 'The Falcon and the Winter Soldier'

Lees ook: 'Falcon and the Winter Soldier' heeft een mooie verrassing voor ons in petto
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' trailer laat confrontatie Negan en Maggie zien
Series / Video/clip/featurette

'The Walking Dead' trailer laat confrontatie Negan en Maggie zien

Er staat nog iets naars te gebeuren tussen Maggie en Negan in The Walking Dead.

De nieuwste trailer voor The Walking Dead voert de spanningen flink op. In een nieuwe, dertig seconden durende teaser, zien we dat Negan en Maggie elkaar snel gaan zien.

Dat belooft wat, want Maggie heeft eigenlijk nog wel een appeltje te schillen met Negan. Niet gek: want Negan was verantwoordelijk voor de gruwelijke moord op haar geliefde Glenn. Het lijkt er, gezien de teaser, ook op dat dit de grootste ontwikkeling van het tiende seizoen wordt.

Seizoen 10C
Het derde deel van het tiende seizoen telt zes afleveringen, die elk kleinschaliger zijn dan eerdere seizoenen tot nu toe waren. Dat komt natuurlijk door het coronavirus. Maar dat wil niet zeggen dat we dan geen epische ontwikkelingen kunnen zien. Check hieronder de teaser:



Het tiende seizoen van The Walking Dead gaat op zondag 28 februari verder in de Verenigde Staten. Na zes weken is het dan alweer voorbij, en moeten we tot waarschijnlijk oktober wachten als seizoen 11 van start gaat.

Dat seizoen wordt het laatste van The Walking Dead en krijgt 24 afleveringen.

Lees ook: Laatste afleveringen 'The Walking Dead' zijn extra speciaal

Lees ook: 'The Walking Dead' onthult eindelijk de oorsprong van de Saviors
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Man van Staal in trailer in DC-serie 'Superman & Lois'
Series / Trailer

Man van Staal in trailer in DC-serie 'Superman & Lois'

Lois Lane en Clark Kent centraal in nieuwe Arrowverse serie.

Verleden jaar werd het Arrowverse flink opgeschud en komende jaren zal het universum opnieuw opgebouwd moeten worden. Eén van de nieuwe impulsen is de serie Superman & Lois. Hieronder een compleet nieuwe trailer.

De Amerikaanse zender The CW start nog deze maand met de serie waarin Clark Kent a.k.a. Superman gespeeld wordt door acteur Tyler Hoechlin en de journalist Lois Lane wordt ingevuld door actrice Elizabeth Tulloch.

Nieuwe trailer Superman & Lois
Via de zender en DC zie je hieronder een nieuwe trailer voor Superman & Lois die op 23 februari start met twee afleveringen. In Superman & Lois komen de Man of Steel en Lois Lane, de beroemde journalist uit Metropolis, oog in oog te staan "‹"‹met een van hun grootste uitdagingen ooit: ouderschap. Maar uiteraard ook schurken!



Recent startte op The CW al het tweede seizoen van Batwoman en later dit jaar zijn ook de nieuwe seizoenen te zien van The Flash, Supergirl, Black Lightning en Legends of Tomorrow.

Lees ook: Lekker 'Man of Steel'-gevoel in de trailer voor 'Superman & Lois'-serie

Lees ook: Extra groot begin van Arrowverse-serie 'Superman & Lois'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Baron Helmut Zemo onthuld op poster Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier'
Series / Posters

Baron Helmut Zemo onthuld op poster Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier'

The Falcon and the Winter Soldier start midden maart op Disney+.

Vannacht zagen we weer een nieuwe trailer voor de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier die eigenlijk weinig inleiding nodig heeft. De titel onthuld al over wie het gaat en de eerdere teaser gaf al aan dat ze samen op pad gaan en de misdaad gaan bevechten.

Er zijn in de serie twee andere echt opvallende personages en dat zijn Baron Helmut Zemo en John F. Walker, respectievelijk gespeeld door Daniel Brühl en Wyatt Russell. Zemo zie je hieronder op een nieuw affiche.

Poster The Falcon and the Winter Soldier
Op het affiche zien we in het midden het figuur waar het eigenlijk allemaal om draait: Captain America, of is dit stiekem al John F. Walker? Daarnaast zie je ook de schurkengroep Flag-Smashers en Emily VanCamp als Sharon Carter.



Vanaf 19 maart is The Falcon and the Winter Soldier te zien op Disney+ en waarschijnlijk duurt deze serie zes afleveringen. Daarna is het tijd voor Loki.

Lees ook: Vette trailer voor 'WandaVision-opvolger 'The Falcon and the Winter Soldier'

Lees ook: 'Falcon and the Winter Soldier' heeft een mooie verrassing voor ons in petto
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.