search
Is het 'Arrowverse' voorbij? Verre van met nieuwe aankomende series als 'Wonder Girl' en 'Painkiller'
Series / Nieuws

Is het 'Arrowverse' voorbij? Verre van met nieuwe aankomende series als 'Wonder Girl' en 'Painkiller'

Het Arrowverse wordt juist alleen maar groter de komende jaren, lijkt het steeds meer.

The CW is nog helemaal niet klaar met het Arrowverse. Vandaag blijkt dat het netwerk overweegt om twee nieuwe series groen licht te geven: Wonder Girl en een spin-off van Black Lightning: Painkiller.

Het Arrowverse verandert flink in 2021. De franchise ziet een aantal series tot een einde komen, maar er komen ook nieuwe series bij. Dat laatste laat zien dat The CW er nog niet klaar mee is en zo blijft het ook voorlopig.

Twee nieuwe series
We horen namelijk dat er door Greg Berlanti en Dailyn Rodriguez gewerkt wordt aan een Wonder Girl-serie die draait om de nieuwe Wonder Woman Yara Flor. Ook werkt Salim Akil, die ons nu Black Lightning brengt, aan een spin-off van die serie die een backdoor pilot krijgt later dit vierde seizoen.

Daarmee kunnen we er dus van uit gaan dat het er nog altijd goed uit ziet voor het Arrowverse als het aan The CW ligt. In eerste instantie moeten er dan pilots gemaakt worden, en als die goed bevallen, krijgen we een serie.

Dat geldt in elk geval voor Wonder Girl; het traject is voor Painkiller iets anders. Daarbij hangt het af van de ontvangst van de backdoor pilot.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen