'The Walking Dead' compleet andere serie aan het einde van vijfde seizoen

En showrunner Robert Kirkman ontkracht wat geruchten.

Jim Pedd, 28-10-2014 08:00

In een interview met de website Details, vertelde hoofdrolspeler Andrew Lincoln, die in AMC-serie The Walking Dead de rol van Rick Grimes speelt, wat we mogen verwachten van het vijfde seizoen. Verder maakte showrunner Robert Kirkman gebruik van Twitter om wat speculatie te ontkrachten.
Maar eerst de citaten van Lincoln. "Ik denk dat de eerste drie afleveringen vooral voelen als een klap tegen het lichaam," vertelde hij. "Vooral de derde is een verbazingwekkend brute aflevering. Maar het verhaal slaat dan een andere weg in. Maar ik zou zeggen dat negen, tien en elf en twaalf" eigenlijk is het hele seizoen erg intens. Ik probeer het wat te temperen, maar dat kan ik niet. Het gaat allemaal erg snel. Veel nieuwe locaties en heel erg veel nieuwe personages. Dit is een seizoen waar misschien twee derde dit momentum heeft en dan het laatste derde" dat is een compleet andere serie."

Het is natuurlijk maar de vraag welke twist de makers voor ons in petto hebben. Duidelijk is in elk geval dat Rick en de andere overlevenden niet meer bereid zijn compromissen te sluiten. Verder weten we dat de serie een zesde seizoen krijgt en dat het verhaal gepland is tot een twaalfde seizoen. Daarna zijn er nog veel meer mogelijkheden, want de comics waar de serie op gebaseerd is, duren maar voort. Tegelijk is er een spin-off in de maak, om het filmuniversum nog verder uit te breiden.

Tot slot hebben we nog twee tweets van showrunner Robert Kirkman. Er waren wat geruchten dat de serie niets meer is dan een droom van Rick, die in het begin ontwaakt uit een coma. Dat blijkt niet te kloppen.


Bron: Details

Lees meer over: the walking dead, andrew lincoln, rick grimes, robert kirkman, seizoen 5, vijfde seizoen, serie, anders, gruwelijk, zombies, amc

Populair nieuws