Online initiatief gestart om verguisde 'The Mandalorian'-actrice Gina Carano terug te halen

Petitie voor Gina Carano in The Mandalorian

Niet iedereen is blij met het besluit van Disney om de actrice te ontslaan bij The Mandalorian.

Jim Pedd, 16 februari 2021 om 15:59

Disney en Lucasfilm namen afstand van Gina Carano naar aanleiding van een hele rits berichten op sociale media. Die berichten waren flink controversieel en genoeg reden voor de studio's om afscheid van haar te nemen.
Gina Carano werd dus ontslagen bij The Mandalorian. Bovendien krijgt ze niet, zoals gepland, een spin-off serie. Daarmee is haar tijd bij de Star Wars-franchise dus al voorbij. Maar hoewel er heel wat mensen echt wel te spreken waren over dat besluit, geldt dat niet voor iedereen.

Een petitie
Logan Norfleet besloot een petitie te starten om haar terug te halen. Zijn petitie werd gestart op Change.org en trok al een kleine 3.000 handtekeningen. Deze zal snel richting de 5.000 gaan.

Wat Norfleet betreft moet Disney "politiek weglaten uit de industrie en doorzetten. The Mandalorian is een geweldige serie en het is heerlijk om Gina Carano te zien als Cara Dune. The Mandalorian zou niet hetzelfde zijn zonder haar."

En dus wil hij dat "Disney stopt met de trend om acteurs te ontslaan voor controversiële berichten op Twitter. Fans moeten gewoon een geweldige serie voorgeschoteld krijgen. Huur Gina Carano opnieuw in. Haar ontslaan is geen rechtvaardigheid."

Lees ook: Gina Carano bijt van zich af na ontslag bij 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'

Lees ook: Er moeten meer koppen rollen: #FirePedroPascal trending na ontslag Gina Carano bij 'The Mandalorian'

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Gina Carano, Petitie

Populair nieuws