search
Gerucht: 'Krypton'-serie in de maak
Series / Nieuws

Gerucht: 'Krypton'-serie in de maak

David S. Goyer staat aan het hoofd van een nieuwe DC-serie.

Het DC universum is niet van het kleine scherm af te slaan. Op dit moment hebben we al The Flash, Arrow, Gotham en Constantine en zijn er nog series als Supergirl, Lucifer, iZombie en Static Shock in ontwikkeling. Nu lijkt het erop dat er nog meer DC-personages naar het kleine scherm komen. Een nieuw gerucht stelt dat David S. Goyer werkt aan een serie die zich afspeelt op de planeet Krypton, waar Superman vandaan komt.


Het gerucht komt van Bleeding Cool, dat eerder al de geruchten over Supergirl en een live-action X-Men-serie naar buiten bracht. Die bleken allemaal te kloppen. Er is dus nog geen zekerheid over Krypton, maar de kans lijkt groot dat de serie er komt. Gezien het feit dat zo ongeveer elke andere DC-held een eigen serie krijgt, zou het ook niet heel vreemd zijn als Superman (in de films gespeeld door Henry Cavill) er ook een eigen krijgt.

Er zijn weinig details over de serie te vinden in het bericht van Bleeding Cool. Waarschijnlijk wordt het een serie í  la Gotham, een prequel serie waarin (de toekomstige) Batman een bijrol speelt. In Man of Steel, dat het nieuwe DC Cinematic Universe lanceert, wordt de planeet waar Superman vandaan komt vernietigd, dus een verhaal waarin de fictieve planeet een uitgebreidere geschiedenis krijgt, zou zomaar tot de mogelijkheden kunnen behoren.

Zodra we meer nieuws hebben, laten we het jullie uiteraard weten! De vraag nu is uiteraard wat jullie van de geruchten vinden?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen