Komt Killer Frost naar 'The Flash'?

Komt Killer Frost naar The Flash?

Danielle Panabaker over de toekomst van haar personage, Caitlin Snow.

Jim Pedd, 28 oktober 2014 om 12:44

In The CW-serie The Flash speelt Danielle Panabaker de rol van Caitlin Snow. In de comics wordt haar personage uiteindelijk Killer Frost en dus is er uiteraard speculatie of zij ook ooit een slechterik wordt in de serie. Daar wilde Panabaker wel op in gaan tijdens een gesprek met IGN.
”Ik vind het heel spannend,” begon ze. ”Wat zo cool is aan deze serie, is hoe, tenminste in mijn ervaring, trouw ze zijn aan de comics. Ze hebben zoveel respect voor de verhalen die al verteld zijn en dat is spannend. De hoeveelheid werk die gaat in het kostuum van the Flash en al die andere details. Het zou spannend zijn daar deel van uit te maken.”

Toch gelooft ze niet dat haar personage ooit een slechterik wordt. ”Ik denk het niet. Ik denk niet dat het de zaken voor mij verandert, als een acteur, want net als het publiek krijgen we de scenario’s per aflevering binnen en krijgen dan dus ook nieuwe informatie. Natuurlijk zijn er wel gesprekken geweest met Andrew [Kreisberg] en Greg en Geoff [Johns] over wat er gebeurd is en dat is interessant.”

Het lijkt er dus op dat, als ze ooit een slechterik wordt, Panabaker die rol voorlopig niet zal hoeven spelen. Barry Allen (Grant Gustin) zal opgelucht ademhalen…


Bron: IGN

Lees meer over: The flash, the cw, danielle panabaker, killer frost, caitlin snow, andrew kreisberg, geoff johns, grant gustin, barry allen, dc comics, dc

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws