Amazon Prime Video voegt in maart deze series nieuw toe

Het aanbod van Amazon Prime Video wordt met de maand mooier lijkt het wel.

Jim Pedd, 24 februari 2021 11:26

Amazon Prime Video heeft vandaag een tip van de sluier gelicht als het aankomt op de series die we in maart mogen verwachten. We zetten ze voor je op een rij.
Trecx (1 maart)
Trecx is een absurdistische satirische comedyserie met een frisse, moderne blik. Het geheel is een mengeling van kleinere groep scènes en spannende, filmische sketches – soms gebracht als terugkerende miniseries met sitcom-elementen.

Invincible (26 maart)
Invincible is gebaseerd op de Skybound/Image comic met dezelfde naam door Kirkman, Cory Walker, en Ryan Ottley. Een uur durende, volwassen geanimeerde superhelden show die draait om de zeventien-jarige Mark Grayson (Steven Yeun), die net als elke andere jongen van zijn leeftijd is - behalve dat zijn vader de meest krachtige superheld op de planeet is, Omni-Man (J.K. Simmons). Maar als Mark zijn eigen krachten ontwikkelt, ontdekt hij dat zijn vaders nalatenschap misschien niet zo heroïsch is als het lijkt.

Wekelijks een nieuwe aflevering
Van deze twee series kan je elke week een nieuwe aflevering verwachten.

Keeping Up With the Kardashians seizoen 20
Vanaf 19 maart kan je wekelijks een nieuwe aflevering streamen. De uitdagingen binnen de familie zijn groter dan ooit.

American Gods (seizoen 3)
We krijgen nog drie afleveringen te zien en dan is dit derde seizoen voorbij. Op 7 maart, 14 maart en 21 maart komen er nog afleveringen online.

Lees meer over: Amazon Prime Video, maandoverzicht, maart

Populair nieuws