search

Ons nieuws van woensdag 24 februari 2021

Goed nieuws over nieuwe seizoenen 'Rick & Morty'
Series / Nieuws

Goed nieuws over nieuwe seizoenen 'Rick & Morty'

Het meest recente seizoen van de populaire animatieserie verscheen vorig jaar op Netflix.

Hoewel fans van Rick & Morty momenteel nog halsreikend uitkijken naar het vijfde seizoen, zijn de schrijvers van de serie inmiddels al begonnen met het vormgeven van seizoen 7.

Adult Swim gaf in 2018 het groene licht voor wel 70 nieuwe afleveringen, die worden gespreid over een onbekend aantal nieuwe seizoenen. En hoewel het vijfde seizoen nog geen premièredatum heeft, is het bemoedigend dat er lekker wordt doorgewerkt door de creatievelingen achter de schermen.

Geduld is een schone zaak
Hoewel Rick & Morty alweer bijna een decennium bestaat, zijn er tot nu toe pas vier seizoenen verschenen. Dat heeft de maken gehad met verschillende vertragingen, waaronder ook onderhandelingen met de bedenkers Dan Harmon en Justin Roiland.

Gezien het feit dat er nu al aan het zevende seizoen wordt gewerkt, lijkt het tempo nu wat hoger te liggen. De onthulling dat er nu al aan seizoen 7 wordt gewerkt, kwam trouwens naar buiten via scenarist Alex Rubens. Hij deelde via zijn Twitter account het volgende:

"Mag ik eigenlijk wel zeggen dat we al begonnen zijn met de scenario's van Rick & Morty seizoen 7? Zo niet, dan werken we er ook niet aan."

Lees ook: Kijkers vragen Netflix om 'Rick & Morty' uit aanbod te schrappen

Lees ook: 'Rick & Morty' eventjes terug voor gave korte animatie 'Genocider'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
BBC-hit 'Luther' krijgt een afsluitende film
Series / Nieuws

BBC-hit 'Luther' krijgt een afsluitende film

Luther stopt straks als we een film gezien hebben rond de held van Idris Elba.

Er komt geen nieuw seizoen in de serie Luther. Maar dat wil niet zeggen dat acteur Idris Elba echt klaar is als de bekende detective John Luther.

De serie heeft vijf seizoenen gekregen tot nu toe. De boel begon in 2010, en met grote tussenpauzes ontving de serie nieuwe seizoenen. Het vierde kwam in 2015 op televisie en het vijfde pas in 2019. Gelukkig komt er nu ook een film.

Geen zesde seizoen
Volgens acteur Idris Elba wil men geen nieuw seizoen maken. Wel zegt hij dat hij "Luther graag terug wil zien keren in een film." En die heeft nu eindelijk groen licht gekregen van de BBC.

De film moet dit jaar nog in productie genomen worden, wat betekent dat deze ook wellicht zelfs dit jaar nog te zien zou kunnen zijn. Tegelijk zou een debuut volgend jaar ergens ook kunnen, als de bioscopen hopelijk weer heropend zijn.

Luther kennen we als een man die leeft voor zijn werk. Hij is obsessief, keihard en doet alles wat moet om zijn opdrachten af te ronden.

Lees ook: 'Luther'-ster Idris Elba dankt prins Charles voor acteercarrière

Lees ook: Yes! Er komt een 'Luther'-film met Idris Elba
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'WandaVision' dit deed aan het einde van de meest recente aflevering
Series / Nieuws

Waarom 'WandaVision' dit deed aan het einde van de meest recente aflevering

Voor het eerst in de serie kwam er een stinger na de aftiteling, met een kleine onthulling.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De meest recente aflevering van WandaVision was om meerdere redenen significant. Zo zagen we dat Agnes in werkelijkheid de heks Agatha Harkness was.

Maar de half uur durende aflevering bevatte nog een groots moment. Voor het eerst in de serie, was er namelijk een scène te zien na de aftiteling. Daarin zien we hoe Monica Rambeau het huis van Agatha bestudeert, tot Pietro haar pakt. Daarop snijdt het beeld naar zwart.

Waarom nu?
De vraag is natuurlijk waarom de serie daar nu pas voor kiest. Een fantheorie op Reddit, via gebruiker bpalcencia, luidt dat dit te maken heeft met het tijdperk waarin de serie zich nu afspeelt.

"Zoals je weet is WandaVision S01E07 de eerste aflevering met een scène na de aftiteling. Ik denk dat dit gebeurde, omdat de serie zich nu in het tijdperk 2000-2010 bevindt, en dat het moment is waarop het MCU en andere popcultuur gebruik ging maken hiervan," aldus de gebruiker.

En dat lijkt op dit moment de beste theorie die we kunnen bedenken.

Lees ook: 'WandaVision' komt met veel langere volgende aflevering

Lees ook: 'WandaVision' krijgt ontzettend epische, maar verdrietige finale
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De Hond van Daryl krijgt tekst en uitleg in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

De Hond van Daryl krijgt tekst en uitleg in 'The Walking Dead'

The Walking Dead biedt ook ruimte aan de herkomst van de Hond van Daryl.

Acteur Norman Reedus speelt al een tijdje de rol van Daryl Dixon. Het wat eigengereide personage heeft in de aankomende bonusafleveringen van The Walking Dead uiteraard nog wel zijn maatje, namelijk Dog de hond.

En we krijgen in de zes afleveringen ook meer te zien over de achtergrond van die hond. "We zullen een kleine Dog te zien krijgen, een kleine baby-puppy Dog ," teaste showrunner Angela Kang tijdens The Walking Dead Extended Season 10 Preview Special. "Het oorsprongsverhaal van Dog
[lacht]."


Dog in The Walking Dead
De hond Dog van Daryl is al een tijdje te zien in de zombieserie. De fans zagen de hond voor het eerst in de aflevering Stradivarius in het negende seizoen van de show.

In de aankomende afleveringen krijgen we overigens ook meer te zien over de geschiedenis van Daryl. Uiteindelijk leiden de bonusafleveringen naar een afsluitend elfde seizoen en daarna zou Daryl een eigen serie krijgen.

De bonusafleveringen starten op 28 februari met de aflevering "Home Sweet Home".



Lees ook: Dit is de rol van Robert Patrick in 'The Walking Dead'

Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt ongelofelijke seizoensfinale
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' bezocht bijna deze 'Star Wars'-locatie
Series / Nieuws

'The Mandalorian' bezocht bijna deze 'Star Wars'-locatie

Het scheelde niet veel of The Mandalorian had deze wel heel bekende plek bezocht.

De tijdlijn van The Mandalorian heeft het mogelijk gemaakt om de serie te verbinden aan de Skywalker-saga. Maar bijna zat er nog een behoorlijk directe verbinding in.

Concept art designer Anton Grandert toont op Instagram een stel foto's die laten zien dat de serie bijna weer naar Docking Bay 94 uit Star Wars: A New Hope ging. Fans kennen die plek als de locatie waar de Millennium Falcon zich bevond, de eerste keer dat Luke aan boord stapte.

Bekende plek
"Hier is een locatie die ik heb helpen ontwerpen voor Chapter 5 van Mandalorian," aldus Grandert. "Het oorspronkelijke idee was om hier Docking Bay 94 van te maken, dus ik keek veel naar A New Hope ter referentie."

"Later werd dit veranderd en hebben we het gebied wat kleiner gemaakt. Ik heb wel geprobeerd de entree van de Docking Bay uit epIV opnieuw te gebruiken en aan een layout voor de straten erboven gewerkt."

Post verwijderd

De meest recente aflevering van The Mandalorian werd in december vorig jaar uitgezonden. Het derde seizoen verschijnt waarschijnlijk pas in de loop van 2022.

Lees ook: Gina Carano over Pedro Pascal in 'The Mandalorian'

Lees ook: Ontslagen 'The Mandalorian'-actrice Gina Carano beschuldigt Disney van pesterijen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
NPO komt in maart met prachtige series (o.a. 'Oogappels' S3 en 'It's a Sin')
Series / Nieuws

NPO komt in maart met prachtige series (o.a. 'Oogappels' S3 en 'It's a Sin')

Er komt de komende tijd weer een hoop moois naar de publieke omroep.

Ook in maart komen er weer mooie series naar NPO! Zo zijn er de nieuwe series Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden, It's a Sin en Gold Digger te zien. Ook komt de succesvolle serie Oogappels met het derde seizoen.

Oogappels
Dramaserie, seizoen 3, BNNVARA

In 2020 genomineerd voor de Zilveren Nipkowschijf. Met Will Koopman (o.a. bekend van Gooische Vrouwen en Divorce) als bedenker en regisseur.

De lat van de ouders ligt hoog: het leven is maakbaar en moet vooral perfect zijn. Maar wat als je kinderen verre van perfect zijn en je zelf eigenlijk ook maar wat aanklungelt?

Vanaf 24 maart te zien op NPO 1 en NPO Start. Wekelijks een aflevering vooruit te kijken op NPO Plus. Seizoenen 1 en 2 zijn al te zien op NPO Plus.


It's a Sin
Britse dramaserie, VPRO

Drama over liefde, vriendschap en verlies ten tijde van de AIDS-crisis. Gemaakt door de bekroonde Russel T Davies. Met rollen voor Neil Patrick Harris en Stephen Fry.

Ritchie (Olly Alexander) gaat studeren in Londen, Roscoe (Omari Douglas) loopt weg van huis en Colin (Callum Scott Howells) gaat werken op het sjieke Savile Row. Hun leven verandert voorgoed.

hele serie is vanaf 5 maart te zien op NPO Plus. Zomer 2021 te zien op NPO 3.


Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden
Nederlandse dramaserie, KRO-NCRV

Daniël (Guy Clemens) en Kim Winkelman (Anniek Pheifer) hebben een perfect gezin, totdat Daniël aankondigt dat hij wil scheiden. Hun kinderen Lizzy, Max en Lou zetten alles op alles om de strijd van hun ouders te stoppen. Want als ouders kinderen worden, kunnen kinderen niets anders dan de volwassenen zijn.

Vanaf 28 maart wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. De hele serie is vanaf dan ook te zien op NPO Plus


Gold Digger
Brits relatiedrama, BNNVARA

Als de pas gescheiden Julia (Julia Ormond) op haar zestigste verjaardag de veel jongere Benjamin (Ben Barnes) ontmoet, bloeit al snel een nieuwe liefde op. Haar kinderen Patrick, Della en Leo vragen zich echter meteen af of Benjamin wellicht financiële motieven heeft.

De hele serie is vanaf 5 maart te zien op NPO Plus. Vanaf 12 maart wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix toont eerste beelden 'Jupiter's Legacy' en onthult de releasedatum
Series / Video/clip/featurette

Netflix toont eerste beelden 'Jupiter's Legacy' en onthult de releasedatum

Jupiter's Legacy gaat in mei van start op Netflix met zijn eerste, acht afleveringen tellende, seizoen.

We krijgen heel nieuwe superhelden te zien op Netflix. Zojuist is een eerste teaser vrijgegeven voor de serie Jupiter's Legacy, die gebaseerd is op de gelijknamige comics van Mark Millar.

De serie heeft ook meteen een releasedatum gekregen: op vrijdag 7 mei kan je het eerste seizoen in zijn geheel bekijken. Hieronder de eerste teaser:



De serie is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Mark Millar en Frank Quitely. De synopsis luidt als volgt:

Nadat ze de mensheid bijna een eeuw veilig hebben gehouden, kijkt de eerste generatie superhelden van de wereld naar hun kinderen, die hun nalatenschap mogen voortzetten. Maar de spanningen nemen toe, terwijl de jonge superhelden - hongerig om hun waarde te bewijzen - ermee worstelen om te voldoen aan de torenhoge verwachtingen als gevolg van de legendarische publieke reputaties van hun ouders - en hun hoge persoonlijke standaarden.

De eerste reeks krijgt acht afleveringen van Netflix.

Lees ook: Hoe staat het ervoor met Netflix-serie 'Jupiter's Legacy'?

Lees ook: 'Jupiter's Legacy': Dit moet je weten over de Netflix-serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wanneer gaat 'Kingdom' weer verder op Netflix?
Series / Nieuws

Wanneer gaat 'Kingdom' weer verder op Netflix?

Netflix beloofde ons een special, Ashin of the North, maar waar blijft die?

Netflix boekte een groot succes met Kingdom. De Koreaanse zombieserie speelt zich af in de middeleeuwen en toont een koninkrijk dat in politiek tumult verkeert en waar tegelijk een zombieplaag uitbreekt.

De serie is vernieuwd voor een derde seizoen. En Netflix heeft ons beloofd met een speciale aflevering te komen: Kingdom: Ashin of the North. Maar wanneer gaat de serie verder?

De release
Het derde seizoen is nooit officieel besteld door Netflix, maar aangezien er een special komt, is de kans echt groot dat er een derde reeks bij zal komen. De verwachting is dat men wel werk maakt van die nieuwe reeks. De kans is immers klein dat er een special komt, als men niet ook van plan is met een nieuw seizoen te komen.

Mocht het lukken, zouden de afleveringen dit jaar opgenomen kunnen worden. De verwachting is dat de speciale aflevering, die draait om Ashin die de zombies in leven heeft gehouden, dit jaar nog te zien is op Netflix.

Het derde seizoen zal wat lang op zich laten wachten. De kans lijkt groot dat dit er pas in 2022 komt.

Lees ook: Eindelijk nieuwe beelden Netflix-serie 'Kingdom'

Lees ook: Wat betekent het einde van gave Netflix-zombieserie 'Kingdom'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video voegt in maart deze series nieuw toe
Series / Featured

Amazon Prime Video voegt in maart deze series nieuw toe

Het aanbod van Amazon Prime Video wordt met de maand mooier lijkt het wel.

Amazon Prime Video heeft vandaag een tip van de sluier gelicht als het aankomt op de series die we in maart mogen verwachten. We zetten ze voor je op een rij.

Trecx (1 maart)
Trecx is een absurdistische satirische comedyserie met een frisse, moderne blik. Het geheel is een mengeling van kleinere groep scènes en spannende, filmische sketches "“ soms gebracht als terugkerende miniseries met sitcom-elementen.

Invincible (26 maart)
Invincible is gebaseerd op de Skybound/Image comic met dezelfde naam door Kirkman, Cory Walker, en Ryan Ottley. Een uur durende, volwassen geanimeerde superhelden show die draait om de zeventien-jarige Mark Grayson (Steven Yeun), die net als elke andere jongen van zijn leeftijd is - behalve dat zijn vader de meest krachtige superheld op de planeet is, Omni-Man (J.K. Simmons). Maar als Mark zijn eigen krachten ontwikkelt, ontdekt hij dat zijn vaders nalatenschap misschien niet zo heroïsch is als het lijkt.

Wekelijks een nieuwe aflevering
Van deze twee series kan je elke week een nieuwe aflevering verwachten.

Keeping Up With the Kardashians seizoen 20
Vanaf 19 maart kan je wekelijks een nieuwe aflevering streamen. De uitdagingen binnen de familie zijn groter dan ooit.

American Gods (seizoen 3)
We krijgen nog drie afleveringen te zien en dan is dit derde seizoen voorbij. Op 7 maart, 14 maart en 21 maart komen er nog afleveringen online.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ komt met een serie over het Magic Kingdom
Series / Nieuws

Disney+ komt met een serie over het Magic Kingdom

Ronald Moore komt straks met een heel nieuwe en heel eigen serie voor Disney+.

Ronald Moore ontwikkelt een "universum" van nieuwe series die zich afspelen in het Magic Kingdom-pretpark van Disney. Dat meldt The Hollywood Reporter vandaag.

De eerste serie wordt The Society of Explorers and Adventurers en wordt omschreven als een show die zich "afspeelt in een wereld waarin alle landen en personages van de Disney-parken en klassieke films ook echt bestaan". Maar dan dus in een andere realiteit.

Grootse franchise
De intentie is volgens The Hollywood Reporter om hier een franchise van te maken. Als de serie slaagt, "bouwt hij het Magic Kingdom-universum uit en mag hij de hele franchise leiden."

De eerste serie zou kunnen draaien om de zeebootkapitein van Jungle Cruise, een van de mensen die de Matterhorn beklimmen of iemand uit Big Thunder Mountain. Het is het tweede project dat Moore ontwikkelt voor Disney+.

Hij maakt namelijk ook een serie rond de familie Robinson, die een nog onbekend verhaal heeft. Maar wellicht zal er wel een connectie komen met de Magic Kingdom-projecten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' seizoen 7 laat een getransformeerde Barry Allen zien
Series / Nieuws

'The Flash' seizoen 7 laat een getransformeerde Barry Allen zien

Grant Gustin is helemaal getransformeerd voor de nieuwe The Flash-reeks op The CW.

The Flash heeft in het zevende seizoen een iets andere Barry Allen. Acteur Grant Gustin heeft de afgelopen weken hard zitten trainen om in vorm te komen voor de rol. meer dan ooit zelfs.

Gustin plaatste een uitgebreid bericht op Instagram waarin hij liet blijken hoe het met hem gaat. "Een kleine 7 maanden geleden besloot ik mijn cyclus van niet voor mijzelf zorgen te doorbreken," aldus Gustin.

Veel problemen
De acteur legde uit dat hij de afgelopen jaren heel erg geworsteld heeft me depressie en angst. "De afgelopen zeven tot tien jaar, sinds ik een bekender figuur geworden ben, en een drukker schema heb gekregen, is die angst ook erger geworden. En dat heeft een groot effect gehad op mijn honger en mijn motivatie in het algemeen."

Bekijk op instagram


Maar duidelijk is dat hij nu echt stappen gezet heeft. "Ik heb dankzij corona en de tijd die ik alleen heb doorgebracht, meer kans gekregen om mijzelf te herstarten. Ik doe dus meer oefeningen, mediteer dagelijks en probeer meer aanwezig in het moment te zijn, gelukkiger te zijn met wie ik ben."

In het zevende seizoen gaan we de effecten hiervan zeker zien!

Lees ook: Tipje van de sluier opgelicht 'The Flash' seizoen 7

Lees ook: Heroïsche pose op poster voor seizoen 7 van 'The Flash'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Simpsons'-personage Dr. Hibbert krijgt een nieuwe stemacteur
Series / Nieuws

'Simpsons'-personage Dr. Hibbert krijgt een nieuwe stemacteur

Net als bij Apu het geval was, zal Dr. Hibbert niet langer de stem hebben van een witte acteur.

De doorgewinterde en Emmy genomineerde (stem)acteur Kevin Michael Richardson zal vanaf binnenkort de stem van het personage Dr. Julius Hibbert in The Simpsons voor zijn rekening nemen. Tot nu toe werd de stem ingesproken door Harry Shearer.

Het nieuws volgt na een decreet door het productieteam van vorig jaar dat witte acteurs niet langer de stemmen van zwarte personages in The Simpsons zullen verzorgen.

Shearer heeft de stem van Dr. Hibbert sinds de allereerste aflevering van meer dan 30 jaar geleden ingesproken en deed dit voor de laatste keer in de aflevering 'Dairy Queen', die afgelopen weekend in de Verenigde Staten werd uitgezonden.

Shearer nog steeds aan de bak
Shearer zal weliswaar niet meer te horen zijn als Dr. Hibbert, maar hij heeft genoeg andere personages die hij wel zal blijven voorzien van een stem. Denk aan bijvoorbeeld Ned Flanders, Principal Skinner en Mr. Burns.

Richardson zal voor het eerst als Dr. Hibbert te horen zijn in de eerstvolgende aflevering, die komende zondag in Amerika wordt uitgezonden.

Lees ook: Nieuwste seizoen van 'The Simpsons' kan je nu streamen op Disney+

Lees ook: De 10 best bekeken series op Disney+ in 2020
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sci-fi legende wil 'Star Wars'-serie maken voor Disney+
Series / Nieuws

Sci-fi legende wil 'Star Wars'-serie maken voor Disney+

Als Ronald Moore alsnog de kans krijgt om een eigen serie in de Star Wars-franchise te maken, doet hij dat zonder twijfel.

Als Ronald Moore de kans krijgt, dan maakt hij zo een Star Wars-serie. Hij zou namelijk dolgraag alsnog een project in een galaxy far far away willen maken.

Moore kennen we als een man die heel wat science fiction projecten op zijn naam heeft staan. Denk maar aan Battlestar Galactica en For All Mankind. Maar bijna had hij ook een Star Wars-serie gemaakt.

Star Wars: Underworld
Moore tekende ooit voor de serie Star Wars: Underworld. Helaas kwam dat project nooit tot realisatie op ABC. Maar mocht hij de kans krijgen, zou hij het alsnog doen.

"Het is iets waar ik zeker wel eens over nadenk. Maar ze hebben hun Star Wars-bord wel helemaal vol liggen," aldus Moore. "Ik weet niet zeker of dit het moment is om langs te gaan met de pitch voor een nieuwe Star Wars-serie."

"Het was leuk om aan de geannuleerde live-action serie te werken vroeger. Ik mocht heel wat tekst schrijven voor Darth Vader in een van de afleveringen en het zou geweldig zijn om dat nog eens te mogen doen."

Lees ook: Ontslagen 'The Mandalorian'-actrice Gina Carano beschuldigt Disney van pesterijen

Lees ook: 'Star Wars'-universum op Disney+ draait om deze personages
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
PlayStation-games 'Twisted Metal' worden serie
Series / Nieuws

PlayStation-games 'Twisted Metal' worden serie

Hollywood wil gameverfilmingen de komende jaren net zo populair maken als de superheldenprojecten van de laatste jaren.

Er zijn over de jaren heen veel geruchten geweest over een tv-serie gebaseerd op de bekende PlayStation-franchise Twisted Metal, maar dit mondde nooit uit in iets concreets. Daar komt nu verandering in.

PlayStation Productions heeft vandaag namelijk officieel aangekondigd dat ze werken aan een Twisted Metal-serie. Het zou een live-action actie-serie met komische elementen moeten worden.

Uitstekend nieuws daarbij is dat Rhett Reese en Paul Wernick, die eerder verantwoordelijk waren voor de Deadpool- en Zombieland-franchises, zijn ingehuurd voor het project, dat perfect in hun straatje ligt. Ze zullen de serie produceren. Michael Jonathan Smith, die recent nog meewerkte aan Cobra Kai, is ingehuurd als scenarist.

Mogelijke acteurs
Hoewel we verder nog maar weinig weten over de serie, gaan er wel al een tijdje geruchten dat Will Arnett wordt beoogd voor de rol van Sweet Tooth, misschien wel het populairste personage uit de gamereeks. PlayStation zou verder rollen hebben aangeboden aan zowel Anthony Mackie en Kumail Nanjiani. Binnenkort zal ongetwijfeld een aankondiging volgen over deze en andere mogelijke castleden.

PlayStation Productions werkt naast Twisted Metal aan nog veel meer verfilmingen van hun bekendste franchises. Zo komt HBO met een serie gebaseerd op The Last of Us en speelt Tom Holland de rol van Nathan Drake in de verfilming van Uncharted.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is de rol van Robert Patrick in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Dit is de rol van Robert Patrick in 'The Walking Dead'

Robert Patrick verschijnt voor eventjes in The Walking Dead, maar wat zijn rol is, wisten we nog niet.

Father Gabriel en Aaron kruisen in het tiende seizoen van The Walking Dead het pad van de gestoorde man Mays. Die rol wordt gespeeld door Robert Patrick, een gastster.

Volgens Angela Kang wordt dit een van de belangrijkste afleveringen van dit nieuwe seizoen. "We gaan Aaron en Gabriel in een ouderwets Walking Dead verhaal om te overleven zien, en dat gaat ons heel veel vertellen over de staat van Alexandria. Dat wordt weer superbelangrijk voor de rest van het verhaal," aldus Angela Kang.

Twee dronkaards
Als de dronken Gabriel en Aaron gezamenlijk onderdak zoeken in een winkel, komen ze daar een geharde loner tegen genaamd Mays. Die daagt Gabriel uit omdat hij een priester is en gebruikt zelfs Bijbelpagina's als toiletpapier.

"Dit is echt een aflevering waar ik van houd," aldus Angela Kang. "Het is echt een back-to-basics verhaal dat draait om overleven. Het gaat gewoon over een stel mensen dat op zoek is naar voedsel."

"Dat is dus echt helemaal terug naar de basis. En zij proberen echt in wat diepe filosofie te duiken, om te kijken naar de staat van de wereld, wat ze geloven, of ze denken dat je mensen kan geloven."

Lees ook: Gerucht: 'The Walking Dead'-ster krijgt gigantisch bedrag voor laatste seizoen

Lees ook: IJzingwekkende openingsminuten 'The Walking Dead' seizoen 10C vrijgegeven
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.