Disney+ doet het beter dan Netflix in januari!

Disney+ was in januari populairder dan Netflix

De serie WandaVision versloeg zelfs de populairste Netflix-serie ooit; Bridgerton.

Jim Pedd, 1 maart 2021 om 15:33

Hoewel het eerste seizoen pas halverwege januari begon, blijkt WandaVision wel heel populair. De serie is de best bekeken in de Verenigde Staten, op alle mogelijke platformen.
TVision kijkt naar de kijkcijfers van alle grote Amerikaanse SVOD's (waaronder Netflix, Prime Video, Disney+, Hulu, Apple TV+, CBS All Access en HBO Max) en AVOD's (YouTube, Roku, Pluto TV) en anderen. En kijkt naar ruwweg 25.000 titels en hoe 5.000 Amerikaanse huishoudens die keken.

Extreem populair
Uit de cijfers van TVision blijkt dat WandaVision de meest populaire serie van januari was, met een kijkscore van 8,127. Dat cijfer is gebaseerd op het aantal kijkers dat ten minste twee minutenh eeft gekeken.

Daarmee doet de serie het beter dan Bridgerton, dat in januari extreem populair bleek op Netflix. Hiermee lijkt het erop dat Disney+ toch een maandje wint van Netflix, met deze uiterst populaire televisieserie.

Tegelijk zien we in de top tien ook Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer en Cobra Kai van Netflix staan, waarmee Netflix dus wel wat moois heeft in de toplijst.

Bron: Variety

Lees meer over: WandaVision, Disney Plus, Netflix, Bridgerton

Populair nieuws