search
Méér Max Verstappen op Netflix met 'Drive to Survive' seizoen 4
Series / Nieuws

Méér Max Verstappen op Netflix met 'Drive to Survive' seizoen 4

Netflix blijft duidelijk heel wat vertrouwen hebben in de toekomst van de razendsnelle docuserie...

Geoffrey Ketels
Docuserie Drive to Survive geniet een geweldige populariteit. Ook het vertrouwen in het project is duidelijk groot. Het derde seizoen moet nog verschijnen, maar nu al heeft Netflix het vierde seizoen groen licht gegeven.

Er kan worden vastgesteld dat de Formule 1 sport de voorbije jaren heel wat extra populariteit heeft gekregen. Dit komt deels door Liberty Media, maar ook de docureeks Drive to Survive zit daar ongetwijfeld voor iets tussen. De docuserie kon vanaf het begin dan ook rekenen op een ongelofelijke populariteit.

De bal is aan het rollen gebracht door de Braziliaanse sportjournalist Julianne Cerasoli. Volgens haar heeft ze een interview gehad met Sergio Perez via Zoom. Achter de Mexicaan zouden twee cameramannen van Netflix hebben gestaan. Dit zou inderdaad meteen duidelijk maken dat er sowieso nog een vierde seizoen komt. Sterker nog, de streamingdienst zou nu dus al bezig zijn met de opnames.

Ook behoorlijk wat kritiek
Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn voor de docuserie Drive to Survive. Het is namelijk zo dat verschillende partijen reeds te kennen hebben gegeven eigenlijk helemaal niet zo blij te zijn met de reeks. Ook Max Verstappen heeft eerder al aangegeven helemaal geen fan te zijn.

Het derde seizoen van Drive to Survive verschijnt op Netflix op 19 maart 2021. De onderstaande trailer doet je ongetwijfeld meteen in de stemming komen voor dit veelbelovende derde seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen