'The Underground Railroad' - een reis door tijd en ruimte- komt in mei naar Prime Video

'The Underground Railroad' vanaf mei te streamen

De serie zal gebaseerd zijn op de gelijknamige roman van de schrijver Colson Whitehead...

Geoffrey Ketels, 1 maart 2021 om 15:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Heel wat abonnees van Amazon Prime Video kijken ongetwijfeld uit naar de lancering van de serie The Underground Railroad. Nu weten we precies vanaf wanneer de reeks te streamen zal zijn.
De serie The Underground Railroad vertelt het verhaal van een wanhopige zoektocht. Het gaat hierbij meer bepaald om de zoektocht van Cora Randall naar een vrij leven. Het verhaal speelt zich af ten tijde van de Antebellum South.

Nadat ze er in is geslaagd om de plantage in Georgia te ontvluchten probeert ze te achterhalen wat er allemaal waarheid is over de 'Underground Railroad'. Wanneer ze op ontdekking uitgaat ontdekt ze dat deze spoorlijn vol zit met ingenieurs en conducteurs. Bovendien ontdekt ze een geheim netwerk van sporen en tunnels dat zich onder de zuidelijke grond bevindt.

Premiejager
Tijdens haar reis wordt Cora achtervolgd door Ridgeway. Het is de acteur Joel Edgerton die in de huid kruipt van dit personage. Ridgeway is een premiejager die erop gefixeerd is om Cora terug te brengen naar de plantage vanwaar ze is gevlucht. De reden? Omdat de moeder van Cora, namelijk Mabel de enige is die hij nooit heeft kunnen vangen.

Kijk jij ook al uit naar het verschijnen van deze nieuwe serie? Dan hoef je niet lang meer geduld te koesteren. De serie zal vanaf 14 mei namelijk te bekijken zijn op Amazon Prime Video.


Lees meer over: The Underground Railroad, serie, series, Amazon, Amazon Prime Video

Populair nieuws