Netflix bevestigt nu al vijfde seizoen van 'Élite'

Netflix bevestigt nu al vijfde seizoen van 'Élite'

Het vierde seizoen moet nog op Netflix verschijnen, maar er komt dus zeker nog een extra vervolg...

Geoffrey Ketels, 3 maart 2021 om 13:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het vierde seizoen van de Spaanse serie Élite moet nog op Netflix verschijnen. Echter heeft Netflix nu al bekend gemaakt dat er met zekerheid ook nog een vijfde seizoen zal verschijnen.
De serie Élite vertelt het verhaal van drie tieners die naar Las Encinas worden gestuurd. In Spanje staat deze school er om bekend niet alleen één van de beste, maar ook één van de meest exclusieve te zijn. Voor drie tieners die naar deze school komen geldt echter dat ze helemaal niet bij de elite horen. Zij hebben echter geen andere keuze omdat hun school is verwoest door een aardbeving.

Meteen wordt duidelijk dat de kinderen van de rijke ouders die school lopen aan Las Encinas niet zitten te wachten op de komst van de drie tieners. Het gevolg is een behoorlijke hevige strijd waarbij de gemoederen vaak het kookpunt bereiken.

Seizoen 4
De bovenstaande bekendmaking is natuurlijk geweldig nieuws voor fans van de serie Élite. Dit gezegd hebbende is het zo dat het vierde seizoen nog steeds moet verschijnen. In december van vorig jaar liet de productie reeds optekenen dat de opnames volledig waren afgerond. De reeks is echter vooralsnog nog niet te bekijken op Netflix.

Hoe dan ook mag het duidelijk zijn dat we het laatste van de serie Élite zeker en vast nog niet hebben gezien!

Lees meer over: Elite, serie, series, Spaanse serie, Spaanse series, Netflix

Populair nieuws