search

Ons nieuws van woensdag 3 maart 2021

Krijgt 'Lovecraft Country' nu wel of niet een tweede seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt 'Lovecraft Country' nu wel of niet een tweede seizoen?

HBO moet nog steeds een officiële aankondiging doen, maar er is hoop.

Nadat het eerste seizoen in oktober 2020 eindigde met een cliffhanger, is er in de maanden erna niks concreets aangekondigd over een tweede seizoen. Casey Bloys, hoofd van HBO, liet weten dat hij goede hoop had dat er een nieuw seizoen zou komen, maar sindsdien hebben we niks meer gehoord.

Tijdens een interview met Collider liet acteur Michael K. Williams, die een belangrijke rol speelt in de serie, zich uit over het potentiele tweede seizoen. Hij zei er het volgende over:

"Ik heb er zelf weinig invloed op, dus ik zal me neerleggen bij wat HBO besluit. Maar ik heb goede hoop dat er een tweede seizoen komt. Die serie kostte me veel energie, dus ik kan me alleen maar voorstellen hoe het voor de schrijvers de afgelopen drie jaar is geweest. Ik heb er acht of negen maanden aan meegewerkt, en dat was aan het einde van het proces om de serie te realiseren. Ik ben ervan overtuigd dat er een tweede seizoen komt, maar wanneer? Ik heb geen idee."

Het kan alle kanten op
Collider merkte tevens op dat het eerste seizoen het volledige boek van Matt Ruff, waar de serie op is gebaseerd, heeft verfilmd. Er ligt dus niet zomaar een verhaal voor een nieuwe reeks klaar. Williams vindt dat echter een goed teken:

"Ik vind het te gek, want zo blijft het spannend. Zo wordt het voor iedereen een verrassing. Ik kan niet wachten om erachter te komen waar de schrijvers mee op de proppen komen."

Het eerste seizoen van Lovecraft Country is nú te streamen via HBO.

Lees ook: 'Lovecraft Country' - Opvallende HBO-horrorserie die seizoen 2 verdient [Blu-ray]

Lees ook: HBO-serie 'Lovecraft Country' binnenkort op Blu-ray en DVD
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt de revival van 'Dexter' mogelijk meer dan 1 seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt de revival van 'Dexter' mogelijk meer dan 1 seizoen?

Dexter Morgan is dit najaar weer te zien, en zou zomaar vaker terug kunnen keren.

Er komt een revival van de serie Dexter. Waar het erop leek dat die gewoon 1 seizoen zou duren, om zo het verhaal van Dexter Morgan toch maar eens goed af te ronden, lijkt het nu erop dat dit niet het geval is.

Acteur Michael C. Hall, die weer te zien is als Dexter Morgan, zegt dat het zomaar kan zijn dat er meer komt. Helemaal zeker is het natuurlijk niet na zijn statement, maar het zegt wel waar aan gedacht wordt door televisiezender Showtime.

Vaker terugkeren?
"Ik durf niet zomaar 'zeker weten' te zeggen, begrijp je? Maar duidelijk is dat er wel tien nieuwe afleveringen aan zitten te komen," aldus de acteur.

Hij heeft er zin in om weer in de huid van de seriemoordenaar te kruipen. "Ik weet niet zeker wat ik kan verwachten. Ik ben nooit eerder teruggekeerd naar een baantje na zoveel werk. Dexter zit nu in een volledig andere context, dus we moeten zien hoe dat gaat aanvoelen. Het wordt wel interessant om te zien hoe het werkt en ik ben ook echt benieuwd wat er met hem gebeurd is," aldus Hall.

De revival wordt dit najaar verwacht.

Lees ook: 'Dexter' toont eerste foto van Dexter Morgan in de revival

Lees ook: Nieuw seizoen 'Dexter' komt met grote onthullingen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix bevestigt nu al vijfde seizoen van 'Élite'
Series / Nieuws

Netflix bevestigt nu al vijfde seizoen van 'Élite'

Het vierde seizoen moet nog op Netflix verschijnen, maar er komt dus zeker nog een extra vervolg...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vierde seizoen van de Spaanse serie Élite moet nog op Netflix verschijnen. Echter heeft Netflix nu al bekend gemaakt dat er met zekerheid ook nog een vijfde seizoen zal verschijnen.

De serie Élite vertelt het verhaal van drie tieners die naar Las Encinas worden gestuurd. In Spanje staat deze school er om bekend niet alleen één van de beste, maar ook één van de meest exclusieve te zijn. Voor drie tieners die naar deze school komen geldt echter dat ze helemaal niet bij de elite horen. Zij hebben echter geen andere keuze omdat hun school is verwoest door een aardbeving.

Meteen wordt duidelijk dat de kinderen van de rijke ouders die school lopen aan Las Encinas niet zitten te wachten op de komst van de drie tieners. Het gevolg is een behoorlijke hevige strijd waarbij de gemoederen vaak het kookpunt bereiken.

Seizoen 4
De bovenstaande bekendmaking is natuurlijk geweldig nieuws voor fans van de serie Élite. Dit gezegd hebbende is het zo dat het vierde seizoen nog steeds moet verschijnen. In december van vorig jaar liet de productie reeds optekenen dat de opnames volledig waren afgerond. De reeks is echter vooralsnog nog niet te bekijken op Netflix.

Hoe dan ook mag het duidelijk zijn dat we het laatste van de serie Élite zeker en vast nog niet hebben gezien!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars: The Bad Batch' onthult oude bekende
Series / Foto's

'Star Wars: The Bad Batch' onthult oude bekende

Fennec Shand is straks te zien in de serie Star Wars: The Bad Batch op Disney+.

In ere van Women's History Month, heeft Star Wars een nieuwe blik vrijgegeven op een geanimeerde Fennec Shand. Haar stem wordt in de serie Star Wars: The Bad Batch ingesproken door Ming-Na Wen.

Dat personage leerden we kennen in The Mandalorian. Maar de scherpschutter heeft ook een rol in de animatieserie en ook in spin-off serie The Book of Boba Fett. Voor die tijd is ze eerst even te zien in The Bad Batch.

The Bad Batch
Hieronder kan je de geanimeerde versie van Fennec zien. Ze heeft niet de oranje bril op die ze eerder in de serie The Mandalorian wel op had. Hieronder het beeld:Fennec leek dood te gaan in The Mandalorian, maar keerde later weer terug in de televisieserie. Maar ze krijgt nog een veel grotere rol, want The Book of Boba Fett zet haar leven voort, zodat we weten wat haar toekomst brengt.

Verder toont The Bad Batch hoe het met haar ging in het verleden. Zo leren we dus snel meer.

Lees ook: 'Star Wars: The Bad Batch' brengt mogelijk fanfavoriet personage terug

Lees ook: 'Star Wars: The Bad Batch' verkent nieuwe gebieden
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Snowpiercer' legt eindelijk uit waarom Melanie de trein heeft [spoiler..]
Series / Featured

'Snowpiercer' legt eindelijk uit waarom Melanie de trein heeft [spoiler..]

De nieuwste aflevering van de serie Snowpiercer op Netflix onthulde een paar interessante details.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Melanie Cavill stal Snowpiercer van Mr. Joseph Wilford. Ze deed dat zelfs ten koste van haar dochter Alexandra. Maar we wisten nog niet waarom. Tot de nieuwste aflevering van de serie Snowpiercer.

Aflevering 6, Many Miles From Snowpiercer, was een revolutionair uur: hij draaide volledig om de missie van Melanie naar het Breslauer Research Station. Voor het eerst zagen we hoe de band tussen Melanie en Wilford was voor de Freeze en waarom ze de trein jatte.

Waarom deed ze het?
Er waren meerdere flashbacks te zien. De eerste speelde zich af in Chicago, voor de Freez een liet zien hoe Melanie de Eternal Engine af maakte. We kregen te zien hoe Wilford de eer hiervoor voor zijn rekening nam.

De tweede flashback speelde zich af tijdens de constructie van de Nightcar. Melanie confronteerde Wilford over het feit dat hij weigerde haar team van genetici toe te staan op de trein, in ruil voor zijn eigen leger aan Jackboots. Wilford liet toen zien dat hij er meer interesse had om een soort eigen wereld te scheppen waarin hij met ijzeren vuist kon heersen en dus niet de mensen wilde redden.

De derde flashback liet zien hoe Wilford zijn privéleger de opdracht gaf de genetici van Melanie te vermoorden. Mede met behulp van Bennett Knox kon Melanie de trein stelen, zelfs al wist haar familie niet op tijd aan boord te komen. Voor haar ging het om het redden van de mensheid.

Lees ook: Spannend: 'Snowpiercer' cast nieuwe hoofdpersoon voor derde seizoen

Lees ook: Nieuw op Netflix: Een mogelijke burgeroorlog in 'Snowpiercer' seizoen 2
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' brengt Jay Garrick terug in het zevende seizoen, maar hoe?
Series / Nieuws

'The Flash' brengt Jay Garrick terug in het zevende seizoen, maar hoe?

Hoe kan The Flash dit precies goed voor elkaar krijgen in het zevende seizoen?

Dit seizoen is The Flash was anders dan je gewend bent. Zo wordt nu eerst nog het verhaal van het vorige seizoen van de televisieserie afgerond. Maar volgens showrunner Eric Wallace zit er veel moois aan te komen.

Er keren namelijk verschillende oude bekenden terug. Een daarvan is John Wesley Shipp, de man die in de jaren negentig The Flash speelde en dat personage weer speelde tijdens de Crisis on Infinite Earths. Shipp keert ook dit zevende seizoen terug als Jay Garrick, de Flash van Earth-3.

Een klein probleem?
Er lijkt wel een klein probleem te zijn met die terugkeer van Jay Garrick. De laatste keer dat we hem zagen, verloor hij namelijk zijn krachten. Maar volgens Wallace is dat juist wat het zo opwindend maakt.

"De truc is om een nieuwe manier te vinden om hem in het verhaal te introduceren, ook voor een heel nieuw personage als Jay Garrick. We weten nog: Jay Garrick verloor zijn snelheid. Dus wat doet hij dan in een serie die juist over Speedsters gaat? Dat is echt het verhaal voor later in dit seizoen."

Wellicht dat het personage op de een of andere manier de rol van mentorfiguur zou kunnen spelen in het zevende seizoen. Maar de vraag is ook of Barry Allen wel een mentor nodig heeft na zeven seizoenen?

Lees ook: De tijd is op voor Team Flash in eerste beelden van 'The Flash' seizoen 7

Lees ook: 'The Flash' brengt in seizoen 7 een oude bekende schurk terug
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op Soldier Boy de nieuwe held in 'The Boys'
Series / Foto's

Eerste blik op Soldier Boy de nieuwe held in 'The Boys'

The Boys brengt in het volgende seizoen Soldier Boy met zich mee, gespeeld door acteur Jensen Ackles.

Het derde seizoen van The Boys wordt op dit moment opgenomen. De laatste weken zagen we dan ook al heel wat beelden voorbij komen op sociale media van castleden van de televisieserie.

Een stel foto's van de sert laat ook nog eens voor het eerst iets van Soldier Boy zien. Dat personage wordt gespeeld door Jensen Ackles. Op de setfoto's zien we helaas niet Ackles zelf als Soldier Boy in kostuum, maar krijgen we een blik op een stad-in.

Soldier Boy
De stand-in werd gebruikt omdat de acteur op dit moment in quarantaine zit. Dat moet voordat hij voor de camera mag stappen. Hier zie je de stand-in als Soldier Boy:

Tweet verwijderd

Het kostuum van Soldier Boy zoals we hierboven zien, is een heuse hommage aan het kostuum dat het personage in de comics krijgt. Hij lijkt hier op bezoek bij de première van de film Dawn of the Seven.

Die film-in-een-film werd opgenomen tijdens het tweede seizoen van de serie. En bevatte een mooie parodie van het grote moment voor de vrouwen in Avengers: Endgame, vlak voor het eindgevecht dat met Thanos uitgevochten werd.

Lees ook: 'The Boys' onthult eerste blik op Homelander

Lees ook: Eerste blik op 'The Boys' seizoen 3 onthult Butcher
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slechterik die het in Marvel-serie 'Secret Invasion' opneemt tegen Samuel L. Jackson lijkt bekend te zijn
Series / Nieuws

Slechterik die het in Marvel-serie 'Secret Invasion' opneemt tegen Samuel L. Jackson lijkt bekend te zijn

Secret Invasion wordt later dit jaar opgenomen en is op Disney+ te zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel Studios gaat later dit jaar van start met de opnames van de serie Secret Invasion. Een nieuwe casting call hint in elk geval vast op de schurk van de serie, en op twee personages met een bijrol.

Secret Invasion is een van de vele series die aangekondigd zijn tijdens de Disney Investor Day. De serie heeft hoofdrollen voor acteurs Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn en vertelt het verhaal van de Skrull-invasie van de Aarde.

De personages
Marvel zoekt nu naar een acteur van tussen de 50 en 60 jaar oud om de voornaamste slechterik te spelen. Bovendien zoekt men naar een actrice van tussen de 40 en 50 jaar oud, wiens personage "veel scènes met Jacksons Nick Fury zal delen". Ook kijkt men naar een "belangrijke bijrol die gespeeld moet worden door een jonge vrouwelijke acteur."

De site The Illuminerdi speculeert, mede op basis van het bronmateriaal van schrijver Brian Michael Bendis, dat de voornaamste slechterik Dorrek VII zal zijn. Hij is de keizer van het Skrull Empire. Ook speculeert men dat het jonge personage Abigail Brand uit de comics is.

De opnames van Secret Invasion vinden later dit jaar plaats. Hopelijk zullen we dit dus snel merken.

Lees ook: 'Daredevil' van Netflix terug in Disney+-serie?

Lees ook: Marvel-serie 'Secret Invasion' krijgt meer Skrulls én pakt het flink anders aan
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is de opvolger van ontslagen 'The Mandalorian'-actrice Gina Carano nu al gevonden?
Series / Nieuws

Is de opvolger van ontslagen 'The Mandalorian'-actrice Gina Carano nu al gevonden?

The Mandalorian lijkt nu al iemand gevonden te hebben die het stokje over kan nemen van Gina Carano.

Voordat Disney en Lucasfilm de keuze maakten om actrice Gina Carano te verslaan bij The Mandalorian, was er een mooie toekomst voor haar en haar personage weggelegd in de franchise.

Zo werd er gekeken om Cara Dune, zoals haar personage heette, een eigen serie te geven. Ook keek men naar haar als hoofdrolspeelster in de spin-off Rangers of the New Republic. Dat is nu allemaal niet meer mogelijk.

Een vervanger
Er wordt nu volgens Latino Review gekeken naar het personage Hera Syndulla als opvolger van Cara Dune. Zij maakte onderdeel uit van de serie Star Wars Rebels en heeft een voorgeschiedenis met onder meer Ahsoka Tano en Sabine Wren.

Hera besloot voor de Rebellen te blijven werken in Rebels en verscheen in onder meer de game Star Wars: Squadrons. Een grote rol in de serie Rangers of the New Republic zou een toffe manier kunnen zijn om haar verhaal voort te zetten in andere series en het tijdperk na Return of the Jedi.

Het zou trouwens ook een prima opvolger voor Cara Dune kunnen zijn, omdat ze al bekend is bij de fans en een band heeft met een aantal van de belangrijkste personages rond de toekomst van de franchise.

Lees ook: Zit 'The Mandalorian'-held Bo-Katan Kryze wel in het derde seizoen?

Lees ook: 'The Mandalorian' bezocht bijna deze 'Star Wars'-locatie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult nieuwe superhelden aankomende 'Jupiter's Legacy'-serie en het ziet er heel vet uit
Series / Foto's

Netflix onthult nieuwe superhelden aankomende 'Jupiter's Legacy'-serie en het ziet er heel vet uit

Jupiter's Legacy is een serie gebaseerd op comics van Mark Millar en komt in mei naar Netflix.

De promotie voor Netflix-serie Jupiter's Legacy is begonnen. Netflix heeft eerder deze week een video vrijgegeven die je meeneemt in het in beeld brengen van de comic. En nu zijn er de eerste foto's.

Die foto's geven een blik op elk van de hoofdpersonen in de televisieserie. We zien dus onder meer Josh Duhamel als Sheldon Sampson / The Utopian, Ben Daniels als Walter Sampson / Brainwave, Leslie Bibb als Grace Sampson / Lady Liberty, Andrew Horton als Brandon Sampson / Paragon en Elena Kampouris als Chloe Sampson.

De wereld veilig houden
De serie speelt zich af in een wereld waarin de eerste generatie superhelden van de wereld een eeuw gevochten hebben om de mensheid veilig te houden. Het is nu aan hun kinderen om dat nalatenschap voort te zetten.

Maar er ontstaan al snel spanningen tussen de jonge superhelden, die maar al te graag hun waarde willen bewijzen. Bovendien moeten ze voldoen aan de torenhoge verwachtingen van hun ouders en het publiek.

Vanaf 7 mei is de serie te zien. Hieronder kan je de nieuwe beelden bekijken:

Lees ook: Netflix onthult eerste beelden 'Jupiter's Legacy': Een gloednieuwe en gaaf uitziende superheldenserie

Lees ook: Netflix toont eerste beelden 'Jupiter's Legacy' en onthult de releasedatum
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe breng je een legendarische serie als 'The Walking Dead' tot een goed einde?
Series / Nieuws

Hoe breng je een legendarische serie als 'The Walking Dead' tot een goed einde?

Showrunner Angela Kang vertelt over het einde van 'The Walking Dead'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoe eindig je een serie als The Walking Dead? Showrunner Angela Kang heeft die moeilijke taak, nu we weten dat de elfde reeks de laatste zal zijn.

Dat seizoen telt straks maar liefst 24 afleveringen, 8 meer dan normaal. Maar dat moet ook wel, want met die grootse afleveringen komt de epische serie tot een einde.

Hoe doe je dat?
Tijdens een interview met NME vertelde Angela Kang waarom ze deze tijd nodig heeft en hoe ze kijkt naar het einde van de serie.

"We werken op dit moment actief aan seizoen 11. Dat wordt voor ons doen echt een lang seizoen. Normaal hebben we er 16 en nu doen we er maar liefst 24," begon ze. "Ik heb wel een gevoel van waar het zou kunnen eindigen. Maar we werken er allemaal aan."

"We zullen nieuwe gemeenschappen introduceren, waarvan sommigen vijanden en anderen bondgenoten zijn. Er komt een boel menselijk drama dat we hebben zitten opbouwen: we hebben Maggie teruggebracht en er zit een geweldig verhaal tussen Maggie en Negan aan te komen. Er is dus nog echt veel voor onze fans die al die tijd bij ons zijn gebleven om naar uit te kijken."

Lees ook: 'The Walking Dead' gaat richting grootse eindstrijd

Lees ook: Gloednieuw seizoen 'The Walking Dead' komt deze zomer
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdrolspeler Bob Odenkirk heeft een duidelijk idee voor het einde van 'Better Call Saul'
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler Bob Odenkirk heeft een duidelijk idee voor het einde van 'Better Call Saul'

Acteur Bob Odenkirk heeft een heel duidelijk idee voor wat hij wil met de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Bob Odenkirk hoopt op een happy end voor Better Call Saul. De serie vertelt het achtergrondverhaal van de bedrieger en advocaat Jimmy McGill en hoe hij uiteindelijk 'crimineel' advocaat Saul Goodman wordt.

De serie is een prequel, dus we weten hoe het met Saul Goodman zal vergaan uiteindelijk. Toch hoopt acteur Bob Odenkirk ergens op een positief einde voor de behoorlijk onethische advocaat.

Happy end
Odenkirk sprak met Collider over wat hij zou willen voor het einde van Jimmy McGill in de serie. Hij sprak met Steven Weintraub, die hem vroeg hoe hij zou willen dat het zou aflopen met Jimmy.

"We hebben een discussie waarin mijn gevoel is, dat Walter White een boze, gebroken versie van zichzelf werd. Ik vraag mij af of het mogelijk is om Jimmy McGill een beter einde te geven dan waarin hij begonnen is. Ik weet niet of ze dat gaan doen," aldus Odenkirk.

De serie krijgt nog 1 seizoen, dat in totaal 13 afleveringen krijgt en in de loop van 2022 te zien moet zijn.

Lees ook: Brengt 'Better Call Saul' dan toch Walter White uit 'Breaking Bad' terug?

Lees ook: 'Better Call Saul' krijgt een uiterst gewelddadig laatste seizoen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stopt 'Grey's Anatomy' er na 17 seizoenen mee?
Series / Nieuws

Stopt 'Grey's Anatomy' er na 17 seizoenen mee?

Grey's Anatomy is vaste prik van het televisiejaar, maar daar komt mogelijk verandering in.

17 seizoenen lang kunnen we al de verhalen van Dr. Meredith Grey volgen in Grey's Anatomy. Ze heeft vreselijke dingen meegemaakt, van schietpartijen tot vliegtuigcrashes, aanslagen, dood, vernietiging en wanhoop. De vraag is natuurlijk hoeveel iemand aan kan.

De vraag is ook vooral of de serie nog lang door kan gaan. CBS Sunday Morning sprak met hoofdrolspeelster Ellen Pompeo en legde de vraag aan haar voor. Gaat de serie verder met een achttiende seizoen?

Einde op komst?
"Ik kan het je niet zeggen. We hebben er eerlijk gezegd nog geen besluit over genomen. We zitten nu echt midden in het proces om dat te beslissen," aldus de actrice over het mogelijke einde.

Daarop vroeg men aan Ellen pompeo of er op dit moment bekeken wordt of de serie ten einde komt of niet. "Welk verhaal vertellen we om een serie zo iconisch als deze te laten eindigen? Hoe doen we dat? Ik wil ervoor zorgen dat we het goede doen voor dit personage, voor deze serie en voor de fans. Ik wil dat we het goed doen."

Daarmee zegt de actrice dus eigenlijk niet of Grey's Anatomy door zal gaan, of toch tot een einde komt. We zullen moeten afwachten.

Lees ook: Deze man wees de rol van 'Grey's Anatomy's McDreamy af

Lees ook: Nieuwste seizoen 'Grey's Anatomy' is binnenkort in Nederland te bekijken
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 stevige series op Netflix om nu direct te bingen
Series / Featured

3 stevige series op Netflix om nu direct te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen.

Hieronder drie tips voor misdaadseries die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

El Chapo | Bing nu! | 3 seizoenen

Deze Mexicaanse dramaserie van Netflix vertelt het waargebeurde verhaal van de opkomst, arrestatie en ontsnapping van de beruchte drugsbaron Joaquí­n 'El Chapo' Guzmán.Narcos | Bing nu! | 3 seizoenen

Deze Netflix dramaserie vertelt het waargebeurde verhaal over het geweld en de macht van de beruchte drugskartels in Colombia. Er zijn rollen voor onder meer Wagner Moura, Pedro Pascal en Boyd Holbrook en op Netflix staan ook de drie seizoen van Narcos: Mexico.Brigada Costa Del Sol | Bing nu! | 1 seizoen

In deze Spaanse misdaadserie vormen vier onverschrokken en impulsieve agenten in de jaren 70 een speciale narcotica-eenheid om de opkomende drugshandel aan de Spaanse Costa del Sol aan te pakken. Er zijn dertien afleveringen, over een tweede seizoen is nog niets bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaan we misschien toch meer zien van 'The Queen's Gambit'?
Series / Nieuws

Gaan we misschien toch meer zien van 'The Queen's Gambit'?

Kan het toch, dat het verhaal van Beth Harmon door gaat met een nieuw seizoen?

Actrice Anya Taylor-Joy boekte een groot succes op Netflix met de televisieserie The Queen's Gambit. De serie ging naar huis met onder meer de prijs voor de beste actrice in een miniserie, maar ook met de award voor de beste ministerie.

Voor Anja Taylor-Joy was de overwinning reden om in gesprek te gaan met Entertainment Tonight. En tijdens dat interview werd ook even gesproken over de vraag of er een tweede seizoen zou kunnen komen.

Meer afleveringen?
Hoewel The Queen's Gambit duidelijk opgezet en bedacht is als een miniserie, zou er meer verteld kunnen worden over Beth Harmon. Maar volgens Taylor-Joy is daar niet of nauwelijks over gesproken door de crew.

"Misschien wel," begon ze. "Niet om iemand teleur te stellen, maar we hebben er eigenlijk nooit over nagedacht. Dit was altijd een verhaal waarin je iemand zag groeien en haar op een mooie plek achter zou laten. Dus we waren oprecht verrast toen mensen vroegen: 'Wanneer krijgen we seizoen 2'?"

"Dat gezegd hebbende, houd ik echt van het hele team dat het gemaakt heeft. Ik zou er echt meteen voor tekenen om weer met hen aan de slag te kunnen."

Lees ook: Hoe seizoen twee van 'The Queen's Gambit' zou kunnen gaan volgens Anya Taylor-Joy

Lees ook: Dit zijn de 5 best bekeken series op Netflix van 2020!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Beruchte 'Silence of the Lambs'-put komt terug in de nieuwe serie 'Clarice'
Series / Nieuws

Beruchte 'Silence of the Lambs'-put komt terug in de nieuwe serie 'Clarice'

Hannibal Lecter zal niet te zien zijn in de serie, maar Buffalo Bill waarschijnlijk wel.

De nieuwe CBS-serie Clarice speelt zich af in 1993, een jaar na de gebeurtenissen van The Silence of the Lambs. Centrale focus is het persoonlijke verhaal van Clarice Starling (Rebecca Breeds), die terugkeert naar haar werk om andere seriemoordenaars op te sporen, terwijl ze zich moet navigeren door de politieke wereld van Washington, D.C.

Tijdens een toekomstig onderzoek komt Clarice op de een of andere manier terug in de beruchte put uit The Silence of the Lambs. Buffalo Bill hield hier jonge meisjes gevangen.

Een gestoorde wereld
Bloody Disgusting heeft nu een paar foto's bemachtigd van deze gebeurtenis, die plaatsvindt in de vijfde aflevering. In deze aflevering leidt het onderzoek van Clarice naar de River Murders haar onverwacht naar een andere psychopaat.

De betreffende aflevering wordt in de Verenigde Staten uitgezonden op 11 maart a.s. op CBS. Of Clarice binnenkort ook naar Nederland komt, is nog onbekend.

Bekijk hieronder de foto's van Clarice aflevering 5.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' komt met nieuwe brute schurken
Series / Nieuws

'The Walking Dead' komt met nieuwe brute schurken

De groep The Reapers zal het Maggie Rhee en haar vrienden moeilijk gaan maken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als je dacht dat de Whisperers erg waren, hebben we nieuws voor je. The Walking Dead komt weer met nieuwe slechteriken.

In de eerste aflevering van het tiende seizoen, deel drie, zagen we hoe Maggie's groep de nog nasmeulende lijken van hun vrienden Jen en Billy aantrof. Ze wisten dat het de Reapers waren die dit gedaan hebben. Een groep die het onze helden nog zwaar gaat maken.

Nieuwe schurken
Er staan nog wat dingen te gebeuren. In de nieuwste aflevering werden Maggie en Daryl aangevallen door iemand die we alleen kennen als The Attacker. Die pleegde zelfmoord, voordat ze hem konden tegenhouden. Maar er staat meer aan te komen.

"We weten dat dit onderdeel uitmaakt van het achtergrondverhaal van Maggie tot op dat punt. Er zijn een boel aanwijzingen voor wie deze persoon is, al is hij erg mysterieus en zegt hij niet veel," aldus showrunner Angela Kang.

"Hij was duidelijk goed getraind, een sterk vechter. Er is een moment waarop ze hem neerschieten, en hij gewoon door blijft gaan. Hij weet meerdere mensen uit te schakelen, en brengt onze twee sterkste personages, Maggie en Daryl, zelfs in een behoorlijk gevaarlijke situatie."

Lees ook: Dit is de rol van Robert Patrick in 'The Walking Dead'

Lees ook: 'The Walking Dead' gaat richting grootse eindstrijd
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Green Lantern'-serie komt dit jaar waarschijnlijk naar HBO Max
Series / Nieuws

'Green Lantern'-serie komt dit jaar waarschijnlijk naar HBO Max

De eerste tien afleveringen worden hoe het er nu naar uitziet in april opgenomen.

Greg Berlanti werkt aan een nieuwe serie. Hij maakt een Green Lantern-project voor streamingdienst HBO Max. Waar we lang niets gehoord hebben over het project, raakt het u in een stroomversnelling.

De serie, met Seth Grahame-Smith als showrunner, draait om meerdere Green Lanterns. We zien onder meer Jessica Gruz, Simon Baz, Guy Gardner en Alan Scott. De bedoeling is verder om de serie dit jaar al op HBO Max te laten zien.

Snelle productie
De kans is groot dat we heel snel aankondigingen rond de cast gaan horen. Immers als de opnames op 12 april in Los Angeles beginnen, moet de cast helemaal bij elkaar zijn.

Het is de vraag hoe lang de opnames van de serie duren. De kans is groot dat ze wel even in beslag nemen. HBO staat erom bekend relatief veel tijd te geven voor de opnames van series, om makers de kans te geven zaken bij te schaven waar nodig.

De komende weken verwachten we dus heel wat aankondigingen rond de serie. Denk aan cast, regisseurs, en mogelijk zelfs een synopsis.

Lees ook: 'Green Lantern'-serie moet de rampzalig geflopte film doen vergeten

Lees ook: 'Green Lantern'-serie van HBO Max wordt heel anders
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe foto's aankomende 'Halo'-serie tonen stoere voertuigen en commando's
Series / Nieuws

Nieuwe foto's aankomende 'Halo'-serie tonen stoere voertuigen en commando's

Volgend jaar gaan we Master Chief eindelijk in live-action zien.

Via Twitter-gebruiker @Mikethehuman_ zijn een aantal geniepig genomen foto's van het bekende Warthog-voertuig en een aantal soldaten op de set van de live-action Halo-serie online geslopen. Deze foto's kun je hieronder bekijken.

Eerder zou de serie nog verschijnen op Showtime, maar onlangs veranderde dit naar de nieuwe streamingdienst Paramount+. Halo zal ergens in 2022 via die dienst te streamen zijn.

En net als in de spellen gaan we zien hoe er in de 26e eeuw een oorlog wordt uitgevochten tussen de United Nations Space Command en het buitenaardse ras The Covenant.

Een geplaagde productie
De productie van Halo begon al in 2019, maar de opnames werden stilgelegd zodra corona de kop opstook. Pablo Schreiber, die Master Chief speelt in de serie, bevestigde eind 2020 echter dat de opnames weer waren hervat. Alles bij elkaar wordt er sinds 2013 al gewerkt aan een Halo-serie.

De gelekte setfoto's zullen fans van de games geruststellen. De Warthog is trouw aan zijn oorspronkelijke ontwerp, en de soldaten lijken ook zo uit de games weg te zijn gelopen. Nu is het nog wachten op de eerste officiële foto's en bewegende beelden.

Lees ook: Langverwachte 'Halo'-serie krijgt een nieuw logo en verhuisd naar een andere streamingdienst

Lees ook: Eerste beelden van de 'Covenant' de aliens in de aankomende 'Halo'-serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.