search
Komt de 'Star Trek: Section 31'-serie er nog wel?
Series / Nieuws

Komt de 'Star Trek: Section 31'-serie er nog wel?

Er zou een serie rond Philippa Georgiou komen, maar waar blijft Section 31?

Er wordt nog altijd gekeken naar de Star Trek: Section 31-serie. Die spin-off van Star Trek: Discovery is ons enige jaren geleden al beloofd en zal draaien om Philippa Georgiou binnen de geheime sectie van Starfleet.

De serie wordt, blijkt nu, nog altijd ontwikkeld. Producent Alex Kurtzman en Paramount+-baas Julie McNamara vertelden dat tijdens een interview met Variety.

Nog lang niet af
Er worden volgens Kurtzman nog altijd "gesprekken" gevoerd. De ontwikkelingen gaan echter niet super snel, waardoor het nog wel even kan duren voordat de serie te zien is. Bovendien zijn er op dit moment vijf series in ontwikkeling in de franchise en wil Paramount+ niet te veel maken waardoor mensen de franchise moe zijn.

"We letten hier heel erg goed op. Dus we zorgen ervoor dat er altijd iets aan opwinding is met een heel nieuwe serie die uitkomt," aldus McNamara. Dat wil echter niet zeggen dat er snel een nieuwe serie rond Section 31 en Philippa Georgiou komt.

Het gaat dus nog wel even duren voordat we meer van actrice Michelle Yeoh in het Star Trek-universum kunnen zien. Vooral nu ze afscheid nam in het derde seizoen van Star Trek: Discovery.

Lees ook: Star Trek-serie 'Section 31' wordt net Mission: Impossible

Lees ook: Star Trek spin-off 'Section 31' pas over paar jaar
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen