Netflix onthult eerste beelden 'Jupiter's Legacy': Een gloednieuwe en gaaf uitziende superheldenserie

Netflix onthult eerste beelden 'Jupiter's Legacy'

Jupiter's Legacy komt voort uit een samenwerking tussen Netflix en comicmaker Mark Millar.

Jim Pedd, 1 maart 2021 15:43

Netflix heeft in een gloednieuwe video de eerste personages van Jupiter's Legacy onthuld. Het gaat om tekeningen gemaakt door de oorspronkelijke tekenaar van de comic, Frank Quitely, en we zien die tekeningen overgaan in de echte personages.
De serie is de eerste die gemaakt wordt onder een samenwerking tussen Netflix en comicmaker Mark Millar. In de video zien we een aantal van de hoofdpersonen, concreet ook Josh Duhamel als Sheldon Sampson / The Utopian, Ben Daniels als Walter Sampson / Brainwave en Leslie Bibb Grace Sampson / Lady Liberty.

Eerste beelden
Hieronder kan je de eerste beelden van de serie zien:


Het verhaal draait om een superheldenfamilie en de wereld die ze nu achter zich laten. "Het heeft allemaal te maken met een groots science fiction concept," aldus Millar.

"Maar je kan het heel makkelijk maken: wat als 's werelds coolste man, denk aan Superman, zou trouwen met de coolste vrouw van de wereld, zoals Wonder Woman, en ze verschrikkelijke kinderen zouden krijgen? Denk aan de Kardashians?"

Die kinderen van 's werelds grootste superhelden verbreken zo'n beetje alle regels die hun ouders ooit bedacht hebben. Het eerste seizoen van de serie debuteert op 7 mei op Netflix en telt 8 afleveringen.

Lees ook: Netflix toont eerste beelden 'Jupiter's Legacy' en onthult de releasedatum

Lees ook: Hoe staat het ervoor met Netflix-serie 'Jupiter's Legacy'?

Lees meer over: Jupiters Legacy, Netflix, Mark Millar, Josh Duhamel, Ben Daniels, Leslie Bibb

Populair nieuws