Klassieke Batman-schurken spelen een rol in 'Gotham'

Schurken 'Gotham'

De serie volgt de avonturen van de jonge James Gordon.

Zilko Tarici, 14 januari 2014 14:25

Vorige week werd al bekend dat Fox Danny Cannon heeft ingehuurd om de pilot van hun nieuwe tv-serie Gotham te regisseren en produceren, maar nu heeft Fox ook bekendgemaakt dat bekende Batman-schurken zoals The Riddler, The Penguin en Catwoman hun opwachting zullen maken. Veelal betreft het de verhalen waarin wordt verteld hoe ze schurken zijn geworden. Fox liet verder weten dat ze van plan zijn om in februari te gaan beginnen met het schrijven van scripts voor de nieuwe serie.
Regisseur Cannon maakt eerder de eerste afleveringen van series zoals CSI: Crime Scene Investigation, Nikita en The Tomorrow People. Daarnaast heeft hij al ervaring opgedaan in de strip-naar-filmwereld; hij regisseerde de niet al te geslaagde film Judge Dredd (1995) met Sylvester Stallone.

Gotham richt zich op een jonge James Gordon in zijn jaren voordat Gotham City werd beschermd door Bruce Wayne als Batman. Het lijkt er wel op dat een jonge Bruce in de serie zal verschijnen, en potentieel ook een aantal van zijn toekomstige vijanden.

Het is nog niet bekend vanaf wanneer Gotham uitgezonden zal worden.

Bron: Deadline

Lees meer over: gotham, the mentalist, bruno heller

Informatie over de serie: Gotham

Populair nieuws