3 series op Netflix om in één ruk te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen.

Bram de Groot, 08-03-2021 07:01

Hieronder drie tips met anthologieseries die je gewoon op Netflix vindt. Anthologieseries zijn er in twee vormen, 1. een serie waarvan elk seizoen een nieuw verhaal met andere acteurs en/of personages laat zien en 2. een serie waarvan iedere aflevering een nieuwe verhaal laat zien, ook met andere acteurs en/of personages.
Fargo | Bing nu! | 3 seizoenen

Elk seizoen van Fargo kijkt naar een andere tijdsperiode, met andere acteurs en een kleine overlap met de andere seizoenen. De serie is geïnspireerd op de gelijknamige film van de gebroeders Coen en het 'true crime'-genre. Fargo speelt zich af in Minnesota en draait om 'echte' misdrijven.


Black Mirror | Bing nu! | 5 seizoenen

Black Mirror is als The Twilight Zone en laat dus iedere aflevering een nieuw verhaal zien. De scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens. Op Netflix staat ook de interactieve film Black Mirror: Bandersnatch.


Easy | Bing nu! | 3 seizoenen

Deze serie met sterrencast volgt diverse inwoners van Chicago die zich moeizaam een weg banen in een doolhof van liefde, seks, technologie en cultuur. Iedere aflevering laat dus weer een nieuw verhaal zien. De huidige reeks van 25 afleveringen wordt niet meer aangevuld met een vierde seizoen.


Lees meer over: Easy, Black Mirror, Fargo

Populair nieuws

Laatste serienieuws