search
'The Equalizer'-serie scoort nu al tweede seizoen
Series / Nieuws

'The Equalizer'-serie scoort nu al tweede seizoen

De serie met Queen Latifah blijkt een behoorlijk groot succes te zijn voor CBS.

Queen Latifah boekt succes met de The Equalizer-reboot. De televisieserie is op CBS te zien en debuteerde op een van de meest gewilde tijdslots die er in de Verenigde Staten zijn: direct na de Super Bowl.

Dat was een goede zet, want 40% van de kijkers bleef hangen. En ook nu is de serie nog altijd een succes. Zo bezien is het niet gek dat CBS besloten heeft om meer afleveringen te bestellen.

Veel meer op komst
CBS heeft bekendgemaakt dat de serie een tweede seizoen krijgt. Latifah is te zien als een vrouw met een mysterieuze en gevaarlijke achtergrond. Ze helpt mensen die geen opties meer hebben en zich nergens meer toe kunnen wenden.

"The Equalizer bleek de taak om het publiek vast te houden makkelijk aan te kunnen en blijft maar overwinningen boeken op de zondagavond," aldus CBS-baas Kelly Kahl. "We zijn echt enorm trots op dit buitengewone drama, geleid door Queen Latifah."

En dus bestelt men een tweede seizoen, waarin Latifah het nog altijd mag leiden. Zij nam de franchise over van acteur Denzel Washington die in de jaren tachtig de hoofdrol speelde.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen