Trailer 'The Equalizer'-serie of eigenlijk de 'Equalizster' want geen Denzel Washington

Trailer 'The Equalizer' zonder Denzel Washington

We krijgen opnieuw een nieuwe The Equalizer. Dit keer een The Equalizster.

Bram de Groot, 19 januari 2021 om 18:13

Het is rapper / zangeres Queen Latifah die de hoofdrol gaat spelen in een nieuwe The Equalizer-serie die uiteraard gebaseerd is op de tv-serie The Equalizer uit 1985. Hierin speelde acteur Edward Woodward de hoofdrol.
Dit keer krijgen we dus geen Robert McCall, maar wel Robyn McCall, een ex-CIA agent die afrekent de schurken die haar pad kruisen. Er is geen verband met de in 2014 verschenen film van regisseur Antoine Fuqua, waarin Denzel Washington nog te zien was als Robert McCall. Het vervolg The Equalizer 2 kwam in 2018.

Nieuwe trailer voor The Equalizer
Via CBS krijgen we nu een nieuwe trailer na de teaser die even geleden verscheen. Het personage Robyn McCall wordt omschreven als een raadselachtige vrouw en alleenstaande moeder van tienerdochter Delilah. Ze is de hulp voor mensen die geen uitweg meer zien.

Met haar mysterieuze achtergrond en uitgebreide vaardigheden is McCall is de beschermengel van degenen die zichzelf niet kunnen verdedigen. Maar zelf heeft zo ook de nodige uitdagingen.

The Equalizer start op 7 februari op CBS, ook met rollen voor Chris Noth, Lorraine Toussaint, Liza Lapira, Tory Kittles en Adam Goldberg.


Lees ook: Trailer: Queen Latifah is dé Equalizer in nieuwe 'The Equalizer' tv-serie

Bron: rotten tomatoes

Lees meer over: The Equalizer, Queen Latifah, CBS, Edward Woodward, Denzel Washington

Populair nieuws