Na cancellen Looney Tunes-personage willen mensen nu ook deze Muppet laten verdwijnen

Miss Piggy moet er mogelijk aan geloven: sommige mensen willen haar cancellen.

Jim Pedd, 11 maart 2021 11:43

Recent verscheen er een artikel in de New York Times. Daarin werd het Looney Tunes-personage Pepé le Pew behoorlijk fel bekritiseerd. Die stond voor rape culture, stelde men. Het bleek vervolgens dat Warner Bros. het stinkdier dat altijd barst van de liefde niet meer wil laten zien in films en series.
Die discussie leidt nu tot andere personages uit de popcultuur. Zo vinden sommige mensen dat Miss Piggy ook nooit meer te zien mag zijn.

Bizar gedrag
Miss Piggy is het liefje van Kermit de kikker en elke keer als hij iets fout zegt, slaat ze richting hem. Ze is sowieso behoorlijk vaak relatief agressief. Bovendien zien we vaak dat Kermit helemaal niet zo van haar houdt als zij van hem.

Nu Le Pew gecancelled is, vinden sommige Twitteraars dat daarmee ook het begin van het einde moet beginnen voor Miss Piggy. Zij laten van zich horen:Kortgeleden verschenen alle vijf seizoenen van The Muppet Show op Disney+. De afleveringen laten duidelijk zien hoe de personages ooit begonnen zijn, vol met humor die tegenwoordig niet meer zo heel gebruikelijk is.
Lees meer over: The Muppets, Pepe le Pew, miss Piggy

Populair nieuws