'Riverdale' krijgt eindelijk crossovers met andere series

'Riverdale' krijgt crossovers met andere series

Dit vijfde seizoen brengt toch wel veel moois voor Riverdale, de serie van The CW.

Jim Pedd, 11 maart 2021 om 12:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Riverdale is druk bezig met zijn vijfde seizoen. De serie speelt zich nu zeven jaar later af, wat betekent dat Archie, Veronica en Jughead nu jongvolwassenen zijn.
Tegelijk is nu ook duidelijk de ruimte geopend voor crossovers met de serie Katy Keene. Zo blijkt dat Bernardo (Ryan Faucett) te zien zal zijn in het vijfde seizoen van Riverdale. Hij is in die serie niet alleen brandweerman, maar ook een vroegere vlam van Jorge Lopez in Katy Keene.

Crossovers mogelijk maken
Het wordt daarmee de tweede cameo uit Katy Keene die we in het vijfde seizoen van Riverdale zien. Eerder kwam KO Kelly aan in het dorpje Riverdale om Archie uit te dagen voor een plek op de Naval Academy.Volgens showrunner Roberto Aguirre-Sacasa zal de tijdsprong die nu gemaakt is, ook ruimte bieden voor meer crossovers met Katy Keene en zelfs met Chilling Adventures of Sabrina.

"We hebben een boel gesprekken en proberen echt uit te vogelen hoe we personages uit Katy Keene naar Riverdale kunnen brengen en van Sabrina naar Riverdale," aldus de showrunner.
Lees meer over: Riverdale, Ryan Faucett, The CW, Katy Keene

Populair nieuws