search
Gratis kijken naar Netflix is straks verleden tijd
Series / Nieuws

Gratis kijken naar Netflix is straks verleden tijd

Kijk jij Netflix op het account van iemand anders? Straks niet meer.

Als je het een beetje handig aanpakt kijk je voor slechts een paar euro Netflix. Je kunt een account namelijk delen met anderen waardoor je de abonnementsprijs ook zou kunnen delen. Maar die truc lijkt straks verleden tijd.

Netflix lijkt namelijk jacht te maken op kijkers die een account van iemand anders gebruiken. Hoe ze dit technisch voor elkaar willen krijgen is nog de vraag - je kunt immers over meerdere IP-adressen beschikken en je kunt je IP-adres onzichtbaar maken - maar in de States krijgen mensen die verdacht worden van sharing een melding te zien.

Accountsharing Netflix straks verleden tijd
De meldt begint met de tekst "Start vandaag gratis je eigen Netflix" en vervolgens kun je een proefabonnement van 30 dagen starten of je kunt een code opvragen om je account te verifiëren.

De melding zou vooral verschijnen via de tv apps van Netflix en nog niet op portable devices. "Deze test is bedoeld om ervoor te zorgen dat mensen die Netflix-accounts gebruiken hiertoe gemachtigd zijn," zegt een woordvoerder van Netflix tegen The Streamable.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen