Spin-off 'The Boys' vindt zijn eerste superhelden

Spin-off 'The Boys' vindt zijn eerste superhelden

Na seizoen 3 zal er ook een spin-off verschijnen in de Boys Universe.

Bram de Groot, 12 maart 2021 om 20:33

Het derde seizoen van The Boys is ondertussen in de maak en veel van de fans kijken uit hoe het verhaal rond Homelander en ander superhelden verdergaat. Amazon Prime Video kijkt ondertussen ook al uit naar de aangekondigde spin-off.
En die spin-off krijgen we een school te zien voor jongvolwassen superhelden en Amazon heeft nu via Variety de eerste twee acteurs onthuld die een rol gaan spelen in de serie. De eerste is Lizze Broadway en de tweede luistert naar de naam Jaz Sinclair.

Lizze Broadway en Jaz Sinclair
In het bikkelharde "Boys Universe" speelt Broadway de rol van Emma, een jonge superheld die start op de enige school voor jongvolwassen superhelden. Deze school wordt uiteraard geleid door Vought International.

Sinclair, bekend uit Chilling Adventures of Sabrina, speelt de rol van Marie. Dit personage zit waarschijnlijk in de klas bij Emma.

Het nog titelloze project volgt een groep studenten op de superheldenschool en wordt beschreven als een "oneerbiedige, R-rated serie die de levens van hormonale, competitieve Supes verkent terwijl ze hun fysieke, seksuele en morele grenzen verleggen en strijden om de beste contracten in de beste steden."

Bron: Variety

Lees meer over: The Boys, Aya Cash, Amazon, Stormfront, Giancarlo Esposito

Populair nieuws