search
Marvel maakte bijzondere keuze rond 'Ironheart'
Series / Nieuws

Marvel maakte bijzondere keuze rond 'Ironheart'

Actrice Dominique Thorne hoefde helemaal geen auditie te doen voor de televisieserie van Disney+.

Je hoeft niet altijd moeilijke procedures te doorlopen om in aanmerking te komen voor een grote filmrol. Dat bewijst actrice Dominique Thorne die straks Riri Williams speelt in Marvel-serie Ironheart.

De actrice was in slechts twee films te zien: If Beale Street Could Talk en Judas and the Black Messiah, maar breekt nu echt helemaal door met de rol van Riri Williams in het Marvel Cinematic Universe.

Ironheart-rol
De actrice is straks te zien als een geniale jonge uitvinder die het meest geavanceerde harnas maakt, sinds Iron Man dat deed. "Ik was thuis in Delaware en werd gebeld met de vraag of ik de rol zou willen spelen," vertelde Thorne aan Empire Magazine.

"Het verbaasde mij zo erg, vooral omdat er ook behoorlijk wat vertraging in het gesprek zat! Ik zat juist af te wachten tot ze zouden vragen om een auditietape. maar dat gebeurde maar niet."

"Ze vroegen gewoon: 'Wil je dit doen?' En daarmee was het ook meteen de meest unieke ervaring die ik tot nu toe heb gehad, juist omdat er helemaal geen auditie was." Het is nog niet zeker wanneer de serie te zien is op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen