Nieuw op Netflix: 'Formula 1: Drive to Survive' seizoen 3

Volgens de producenten is het derde seizoen het beste tot dusver...

Geoffrey Ketels, 21-03-2021 11:06

Het seizoen van 2020 was een bijzonder vreemd seizoen voor de Formule 1 racesport. Hoe dat seizoen precies is verlopen kunnen we nu in grote lijnen ontdekken in Formula 1: Drive to Survive.
Net als bij de voorgaande twee seizoenen is het ook in het derde seizoen zo dat er terug een blik wordt gegeven achter de schermen van deze prachtige sport. Het Coronajaar 2020 werd uiteindelijk een sterk gemankeerd, maar tegelijkertijd toch ook fascinerend seizoen.

Bij monde van producent Paul Martin werd eerder al aangegeven dat het derde seizoen het beste seizoen is dat tot dusver is gemaakt.

Populaire serie
Formula 1: Drive to Survive is een serie die een ongelofelijke populariteit geniet. De reeks geeft een unieke blik achter de schermen van de sport en wordt door velen sterk gewaardeerd. Dit geldt ook voor heel wat professionals, al blijkt tegelijkertijd niet iedereen fan te zijn.

Ben jij ook iemand die houdt van de Formule 1 racesport? Dan is het derde seizoen van deze reeks ongetwijfeld iets voor jou. De onderstaande trailer geeft je alvast een goede eerste indruk van wat je kan verwachten.

Het derde seizoen van Formula 1: Drive to Survive is te bekijken op Netflix vanaf 19 maart 2021.


Lees meer over: Formula 1 Drive to Survive, serie, series, Netflix

Populair nieuws