'Law & Order' toont beelden van de terugkeer van een iconisch personage

Law & Order brengt iconisch personage terug

Christopher Meloni keert voor het eerst in jaren weer terug voor een Law & Order serie.

Jim Pedd, 21 maart 2021 om 10:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Law & Order is een van de grootste televisiefranchises die er maar zijn. De afgelopen jaren hoopten fans al heel lang dat Elliot Stabler, gespeeld door Christopher Meloni, weer terug zou keren. Dat moment komt nu steeds dichterbij.
Op 1 april gaat namelijk de serie Law & Order: Special Victims Unit verder en daarin is Meloni eindelijk weer te zien als het fanfavoriete personage. Bovendien keert hij daarna terug in spin-off Law & Order: Organized Crime.

Nieuwe spot
Een nieuwe tv-trailer die door NBC is vrijgegeven, laat beelden van de terugkeer van Meloni zien:
In Law & Order: Organized Crime keert Stabler terug voor de NYPD. Hij moet het opnemen tegen de georganiseerde misdaad, nadat hij een mysterieus maar groots verlies heeft moeten verwerken.

In de tien jaar dat hij niet werkte voor de NYPD, is er veel veranderd en Stabler zal daarmee om moeten gaan in de nieuwe serie. Tegelijk bouwt hij een nieuw leven op, een nieuwe taskforce en moet hij de extreem machtige organisaties neer zien te halen.
Lees meer over: Law and Order, Law and Order Special Victims Unit, Law and Order Organized Crime, Elliot Stabler, Christopher Meloni, NBC

Informatie over de serie: Law & Order: Special Victims Unit

Populair nieuws