'Resident Alien' krijgt een tweede seizoen

'Resident Alien' krijgt een tweede seizoen

Syfy heeft nu al bekend gemaakt dat er zeker een tweede seizoen komt...

Geoffrey Ketels, 21 maart 2021 om 12:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de sciencefictionserie Resident Alien. Syfy heeft namelijk bekend gemaakt dat de reeks met zekerheid een tweede seizoen zal krijgen.
De aankondiging komt er terwijl het eerste seizoen nog wordt uitgezonden. De laatste aflevering van het eerste seizoen moet dan ook verschijnen op 31 maart. Niet alleen werd nu al bekend gemaakt dat er nog een tweede seizoen zal verschijnen, daarnaast zal dat tweede seizoen ook uit 10 afleveringen bestaan. Dit geldt ook voor het eerste seizoen.

In de serie Resident Alien volgen we de alien Harry (gespeeld door Alan Tudyk). Hij komt op planeet Aarde aan met maar één doel voor ogen, namelijk alle mensen vermoorden. Om deze doelstelling te kunnen behalen neemt hij de gedaante aan van een arts uit Colorado.

Dark Horse
Het is best mogelijk dat de verhaallijn van de reeks je bekend in de oren zal klinken. Dit heeft te maken met het feit dat ze is gebaseerd op de zogenaamde Dark Horse stripboeken.

In ieder geval, ben jij ook één van de vele fans van deze toch wel vermakelijke serie? Dan zal de aankondiging van het tweede seizoen ook voor jou als muziek in de oren klinken!

Lees meer over: Resident Alien, serie, series, Syfy

Populair nieuws