search
Maakt Marvel-baas Kevin Feige ook een 'Star Wars'-serie?
Series / Nieuws

Maakt Marvel-baas Kevin Feige ook een 'Star Wars'-serie?

Het gerucht gaat al langer dat hij zich bemoeit met een serie voor Disney+ in de franchise.

Marvel-baas Kevin Feige werkt aan een Star Wars-film. Voor fans leidde dat feit al tot speculatie. Zou hij zich ook bemoeien met de vele aankomende televisieseries? Feige geeft zelf antwoord.

Lucasfilm heeft niet alleen een hele rits films in de maak, maar ook heel wat televisieseries. Een van de films wordt ontwikkeld door Marvel-baas Kevin Feige, die eraan verbonden is als producent.

Geen series
Met zoveel verschillende Star Wars-projecten aan de horizon, zou je denken dat er voldoende kansen zijn voor Feige. Maar hij denkt er niet over na om een serie te maken buiten wat hij al doet voor de franchise.

Dat vertelde Feige tegenover Entertainment Weekly. Hij bemoeit zich nauwelijks met de franchise:

"Nee. Dat is allemaal aan Kathy Kennedy. Ik bemoei mij er in zoverre mee, dat ik wakker blijf tot het middernacht is in Los Angeles, om een nieuwe aflevering van The Mandalorian te kijken zodra die te zien is," aldus de producent.

Meer dan dat wordt het dus niet.Maar wie weet keert Feige terug voor meer projecten als zijn eerste film een succes blijkt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen