search
'Scrubs'-revival kan gewoon gebeuren
Series / Nieuws

'Scrubs'-revival kan gewoon gebeuren

Sarah Chalke denkt dat een terugkeer van de serie Scrubs heel goed mogelijk is.

Actrice Sarah Chalke was jarenlang te zien als Elliot Reid in de populaire komedieserie Scrubs. Tijdens een interview laat ze weten met alle plezier terug te keren voor meer.

De afgelopen jaren hebben we gezien dat heel wat oude series terugkeren. Eentje die nog niet terug is, is Scrubs. Maar als Chalke haar zin krijgt, is ze straks te zien in een nieuw seizoen van de serie.

Revival op komst?
Tijdens een interview ging Chalke in op de mogelijkheid van een terugkeer. Ze wil heel graag. Bovendien ziet de cast het ook zitten om terug te keren, en is het volgens haar vooral een kwestie van het juiste moment vinden.

"Ik zou het doen. Ik zou het met veel plezier doen. We hebben het erover gehad. ik denk dat de levens van iedereen gestoord zijn, maar we hebben het er vaak over hoe gaaf het zou zijn. Ik denk dat het echt tof zou kunnen zijn," aldus Chalke.

Scrubs moest eindigen met het achtste seizoen, waarbij de dubbel zo lange finale de verhalen van de personages afrondde. De serie werd vernieuwd voor een negende seizoen met compleet nieuwe cast, maar dat bleek geen goed ontvangen seizoen en dus werd de boel gecancelled.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen