Opnames 'True Lies'-serie opnieuw zijn opnieuw uitgesteld door het Coronavirus

Opnames 'True Lies' serie opnieuw uitgesteld

De opnames zullen nu waarschijnlijk pas plaatsvinden ergens komende zomer...

Geoffrey Ketels, 22 maart 2021 om 18:05

Slecht nieuws voor fans van de serie True Lies. In principe moesten de opnames reeds enige tijd geleden aangevat worden, maar de Corona pandemie heeft daar anders over beslist. Ook nu ligt het virus dwars en zouden de opnames terug zijn uitgesteld.
Reeds in het voorbije tv-seizoen lagen er plannen op tafel voor de productie van 9 pilot-afleveringen voor de reeks. Toen reeds moest de productie ervan worden uitgesteld naar aanleiding van de Corona pandemie. Uiteindelijk werd besloten om de productie rond deze tijd aan te laten vatten, maar daar komt nu dus terug verandering in.

De negatieve cijfers die het Coronavirus inmiddels terug weet te realiseren hebben er voor gezorgd dat de productie opnieuw is uitgesteld. Deze keer zouden de opnames komende zomer aangevat moeten kunnen worden. Het uitstel is vervelend, maar brengt ook een voordeel met zich mee.

Meer tijd nodig
In een recente verklaring had regisseur James Cameron reeds laten optekenen meer tijd nodig te hebben vooraleer de productie van start kon gaan. Het nieuwe uitstel is voor de regisseur dus een beetje een Godsgeschenk.

Wanneer we de serie True Lies zullen kunnen bekijken is momenteel nog niet bekend. Bovendien werd er ook nog geen nieuws bekend gemaakt over de cast van de reeks.

Lees meer over: True Lies, serie, series, CBS

Populair nieuws