Populaire sciencefictionserie 'War of the Worlds' binnenkort te bekijken bij Ziggo

'War of the Worlds' al snel te bekijken bij Ziggo

De populaire sciencefictionserie is vanaf april te bekijken bij Ziggo...

Geoffrey Ketels, 22 maart 2021 om 18:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste seizoen van de serie War of the Worlds verscheen in het jaar 2019. Wie deze serie nog niet heeft gezien kan daar verandering in brengen. Vanaf april is ze namelijk te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Het eerste seizoen van de serie War of the Worlds ging in het jaar 2019 van start bij FOX. Het netwerk heeft ondertussen bekend gemaakt dat er met zekerheid ook nog een tweede seizoen zal verschijnen. Wanneer dat tweede seizoen exact te zien moet zijn is evenwel nog niet bekend.

In de serie War of the Worlds wordt er door een team van astronomen een transmissie van een ander sterrenstelsel gedetecteerd. In slechts enkele dagen tijd wordt de mensheid bijna uitgeroeid. Dit als gevolg van een verwoestende aanval op onze planeet. Wie achterblijft bevindt zich in een griezelig verlaten wereld. De laatste mensen gaan vervolgens op zoek naar antwoorden in een bijzonder spannend avontuur.

Ziggo Movies & Series
De serie War of the Worlds werd vrij goed ontvangen, al blijven de scores op gespecialiseerde websites toch een beetje achter. Op IMDB krijgt de reeks bijvoorbeeld een score van 6,3/10.

Heb jij deze serie nog niet gezien? Of net wel en ben je zo'n grote fan dat je ze graag nog eens terug wil bekijken? Dat is mogelijk vanaf 1 april bij Ziggo Movies & Series!

Lees meer over: War of the Worlds, serie, series, Ziggo, Ziggo Movies Series

Populair nieuws