search
Dit staat er op het spel in het laatste seizoen van 'Supergirl'
Series / Nieuws

Dit staat er op het spel in het laatste seizoen van 'Supergirl'

Supergirl krijgt nog maar 1 seizoen en helaas is de soloserie voor Kara Danvers dan gedaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Supergirl is er een die zich vaak liet inspireren door gebeurtenissen in de echte wereld. Politieke en sociale issues kwamen zo voorbij. Het nieuwe seizoen wordt nog interessant.

Het zesde seizoen van de serie wordt het laatste. En daarin moet Supergirl weer omgaan met problemen uit de echte wereld. Het vierde seizoen zagen we hoe Supergirl te maken had met anti-alien haat, het vijfde met de invloed van technologie op de maatschappij.

Thema van macht
Showrunners Jessica Queller en Robert Rovner vertellen tegenover Entertainment Weekly dat dit seizoen om macht draait.

"We besloten ons op macht te richten, het misbruik daarvan, de grenzen en van binnen en buiten," aldus Queller. "Dus als je niet alleen naar onze schurken kijkt, maar vooral hoe onze helden keuzes maken. Hoe beslissen zij waar de grens ligt?"

Wat Rovner betreft gaat het echt over "de omstandigheden waarin we leven in deze pandemie. We proberen dat te laten zien en kijken waar mensen hun hoop, hun energie, vandaan halen. En wat onze helden kunnen doen om een mooi voorbeeld te geven."

In dit nieuwe seizoen zien we hoe Kara Danvers moet omgaan met macht die haar eigen leven in het geding brengt. Dat heeft vooral te maken met Lex Luthor die heel erg ver gaat.



Aanbevolen artikelen