'The Walking Dead'-franchise doet straks alles anders

'The Walking Dead'-franchise doet alles anders

Daar gaat de serie Tales of the Walking Dead volgens maker Robert Kirkman wel voor zorgen.

Jim Pedd, 24 maart 2021 om 10:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Bedenker Robert Kirkman vertelde tijdens een nieuw interview over de aankomende serie Tales of the Walking Dead. De anthologie-serie gaat alles anders doen.
Op dit moment gaat The Walking Dead richting het einde. Nog een paar afleveringen en dan is het tiende seizoen voorbij en daarna gaat de serie richting het elfde en laatste seizoen van 24 afleveringen. Daarna komt maker Scott Gimple met een heel nieuwe serie, die nieuwe personages en reeds bekende personages volgt.

Alles anders doen
In tegenstelling tot de seizoenen van The Walking Dead, die gewoonlijk 16 afleveringen verdeeld over twee helften van elk afleveringen, gaat Tales richting een "kleiner seizoen" dat "al op komst" is.

"Ik bedoel, we hopen dat het langer dan één seizoen duurt. Er ligt niet echt een grens aan wat we doen, we proberen nu in elk geval het best mogelijke eerste seizoen te maken, en zien dan hoe het verder gaat," aldus Kirkman tegenover Collider.

"Ik denk dat er een geweldige kans ligt om verschillende aspecten van het Walking Dead-universum te bekijken. We kunnen terug en vooruit in de tijd springen en ook andere dingen doen dan we tot nu toe in The Walking Dead gedaan hebben. Ik denk dat het een heel coole serie wordt, maar we zullen zien hoe het gaat lopen.."

De serie brengt in elk geval de personages Abraham Ford, Beta van de Whisperers, Eastman en meer terug.
Bron: Collider

Lees meer over: Tales of the Walking Dead, The Walking Dead, Robert Kirkman, AMC, Scott Gimple

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws