'Star Wars'-schrijver over de serie 'The Acolyte'

'Star Wars'-schrijver over de serie 'The Acolyte'

De serie speelt zich als eerste live-action show af in The High Republic.

Jim Pedd, 24 maart 2021 15:52

Begin dit jaar kondigde Star Wars de nieuwe reeks The High Republic aan. Die focust zich op een niet eerder gezien tijdperk in de franchise. Er komt ook een televisieserie die zich in dit tijdperk afspeelt: The Acolyte.
Disney en Lucasfilm kondigden die serie in december aan. Hij zou gemaakt worden door Leslye Headland en speelt zich af tegen het einde van The High Republic. Alles wat in de comics en boeken gebeurt, al uiteindelijk leiden tot die serie.

Links leggen?
Cavan Scott, die werkt aan de comics, vertelde over de plannen rond de comics en de mogelijke impact van de serie daarop.

"Volgens mij valt dat wel mee, omdat we hier al enige jaren aan gewerkt hadden voordat die aankondiging er kwam. Dus mensen zijn heel enthousiast over The High Republic, wat geweldig is om te zien," begon Scott.

"Het High Republic-tijdperk speelt zich echt ver in het verleden af, lang voordat de Jedi ten val kwamen. Dus het is heel opwindend om te zien hoe ze dit gaan ontwikkelen en hoe het straks samenkomt. Het wordt leuk, vind je niet?"

De serie zal dus wel gebruik maken van ideeën en concepten die neergelegd worden in de comics en de boeken, maar plannen lijkt men vooralsnog niet direct aan te passen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Wars, The High Republic, The Acolyte

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws