'WandaVision'-serie leidt mogelijk tot een spin-off op Disney+

WandaVision-serie leidt mogelijk tot een spin-off

Het schijnt dat White Vision die we leerden kennen in WandaVision een eigen serie krijgt.

Jim Pedd, 24 maart 2021 om 16:56

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

WandaVision mag dan wel voorbij zijn, en het moge wel onduidelijk zijn of de serie een tweede seizoen krijgt; de verhalen zijn niet helemaal afgerond.
Een van de draadjes die is blijven hangen, is White Vision. Hij is de opnieuw geactiveerde, fysieke vorm van Vision, die zijn herinneringen bij zich draagt, maar wel anders lijkt te zijn. In de seizoensfinale vloog hij ineens weg en nu begint het erop te lijken dat we meer over hem gaan leren.

White Vision-serie?
Giant Freakin Robot stelt op basis van anonieme bronnen dat Marvel Studios en Disney+ werken aan een soloserie voor White Vision. De intentie zou zijn om hem verder te verkennen en te kijken wie hij is en waar hij nu is. Dat kan best interessant zijn.

Vooral omdat White Vision zijn herinneringen terug kreeg. Hij zou dus zomaar eens weer een band kunnen leggen met Scarlet Witch, vooral nu hij geen pion van SWORD meer is. Wellicht is hij dus niet meer kwaadaardig, maar hij zoekt wel naar een plek in de wereld.

Voorlopig is het natuurlijk niet veel meer dan een gerucht dat door GFR de wereld in geholpen wordt. Maar we weten dat Disney+ van plan is zijn Marvel-franchise flink uit te breiden, dus wie weet klopt dit gerucht ook.
Bron: Giant Freakin Robot

Lees meer over: WandaVision, MCU, Disney Plus

Populair nieuws