Nieuw op Netflix: Een gevaarlijke zoektocht in 'Who Killed Sara?'

Nieuw op Netflix: 'Who Killed Sara?' seizoen 1

Na onschuldig in de gevangenis te hebben gezeten gaat een broer op zoek naar de moordenaar van zijn zus...

Geoffrey Ketels, 24 maart 2021 om 19:27

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vandaag is op Netflix de reeks Who Killed Sara verschenen. Het eerste seizoen van deze spannende serie zal je ongetwijfeld meermaals op het puntje van je stoel doen belanden.
In de serie Who Killed Sara volgen we een broer die onterecht een gevangenisstraf heeft gekregen voor de vermeende moord op zijn zus. Wanneer hij op een bepaald ogenblik vervroegd vrijkomt wegens goed gedrag zint hij op wraak. Echter wordt al snel duidelijk dat de persoon die hij als mogelijke moordenaar had aanzien er helemaal niets mee te maken heeft.

Vooraleer Sara's broer het goed en wel beseft bevindt hij zich in het middelpunt van een gevaarlijk avontuur dat uiteindelijk moet leiden tot de ware toedracht achter de moord.

Hoge verwachtingen
Hoe dan ook staan de verwachtingen rond deze serie hooggespannen. Dit niet in het minst omwille van de fijne cast die er voor samen werd gesteld. De cast bestaat dan ook uit namen zoals onder meer Ximena Lamadrid, Juan Carlos Remolina, Manolo Cardona en Ana Lucía Domínguez.

Heb jij nog niets gezien van deze gloednieuwe serie en wil je graag toch even een preview hebben? Dan is dat mogelijk door middel van de onderstaande trailer. Who Killed Sara is te bekijken op Netflix vanaf woensdag 24 maart 2021.


Lees meer over: Who Killed Sara, serie, series, Netflix

Populair nieuws