Amazon Prime Video voegt in mei deze series toe

Amazon Prime Video voegt in mei deze series toe

Het zijn er niet veel, maar wel twee interessante titels die nieuw komen op Amazon Prime Video.

Jim Pedd, 23-04-2021 14:40

Heel veel series zijn er niet aangekondigd door Amazon Prime Video voor de komende maand.
We hebben slechts twee titels gekregen om alvast te verklappen en eigenlijk past dat wel binnen het patroon van Prime Video, dat de laatste maanden vooral inzet op nieuwe films.

Hieronder de nieuwe series:

The Underground Railroad (14 mei):
The Underground Railroad vertelt het verhaal over de wanhopige zoektocht van Cora Randall (nieuwkomer Thuso Mbedu) naar vrijheid tijdens het Antebellum South. Nadat ze de plantage in Georgia is ontvlucht om achter het gerucht aan te gaan over de Underground Railroad, ontdekt Cora niet zomaar iets, maar een spoorlijn vol ingenieurs en conducteurs, en een geheim netwerk van sporen en tunnels onder de zuidelijke grond.

Panic (seizoen 1) (28 mei)[/b]:
Panic is een nieuwe Amazon Prime Video dramaserie van een uur, geschreven en gemaakt door Lauren Oliver (gebaseerd op haar bestseller roman). Het speelt zich af in een klein Texaans stadje, waar elke zomer de afstuderende jongeren concurreren in een reeks van uitdagingen, genaamd "Winner Takes It All", waarvan ze geloven dat het hun enige kans is om te ontsnappen aan hun omstandigheden en hun leven beter te maken. Maar dit jaar zijn de regels veranderd - de pot met geld is groter dan ooit en het spel is nog gevaarlijker geworden. De spelers komen oog in oog te staan met hun diepste, donkerste angsten en worden gedwongen te beslissen hoeveel ze bereid zijn te riskeren om te winnen.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Maandoverzicht, Mei, The Underground Railroad, Panic

Populair nieuws