Netflix voegde deze week 7 series nieuw toe

Netflix voegde deze week 7 series nieuw toe

Met onder meer Shadow and Bone, maar ook veel ander nieuws.

Jim Pedd, 23 april 2021 om 13:35

Netflix voegde deze week 7 nieuwe series toe. Zoals je van ons gewend bent, zetten we ze natuurlijk vandaag weer voor je op een rij. We beginnen met series met een nieuwe aflevering en gaan dan door met de series met complete seizoenen.
Luis Miguel - The Series (S02E02): In 2005 krijgt Luis Miguel schokkend nieuws over zijn gezondheid. Enkele jaren eerder adviseert Hugo de zanger zichzelf niet te verliezen in zijn zoektocht naar Marcela.

Supergirl (S06E04): Kara staat op het punt om uit de Phantom Zone te ontsnappen. Lena's ontmoeting met de Super Friends doet haar afvragen of ze wel is waar ze thuishoort.

Shadow and Bone (1 seizoen): Duistere krachten zweren samen tegen wees en kaartmaker Alina Starkov. Zij laat een speciale kracht vrij dat het lot van haar door oorlog getroffen wereld kan veranderen.

Izzy's Koala World (2 seizoenen): Op het Australische Magnetic Island redden de jonge koalaverzorgster Izzy Bee en haar familie schattige dieren in nood en helpen ze om terug te keren naar de natuur.

Zero (1 seizoen): Een verlegen tiener die onzichtbaar kan worden, sluit zich aan bij de strijd om zijn buurt te verdedigen, ook al ontsnapt hij liever om zijn artistieke droom na te jagen.

Let's Fight Ghost (1 seizoen): Een geneeskundestudent met bovennatuurlijke krachten probeert geld te verdienen door het tegen geesten op te nemen, tot een ronddwalende entiteit voor romantiek zorgt.

Life in Colour with David Attenborough (1 seizoen): Deze docuserie verkent de natuur met innovatieve technologie vanuit een fris perspectief, waarbij dieren kleur gebruiken om te overleven en te gedijen in het wild.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht, Shadow and Bone

Populair nieuws