search
'Good Witch' seizoen 7 vanaf volgende maand te bekijken
Series / Nieuws

'Good Witch' seizoen 7 vanaf volgende maand te bekijken

In eerste instantie zou het zevende seizoen reeds in de maand maart verschijnen...

Geoffrey Ketels
Fans van de serie Good Witch opgelet! Het is nu echt zeker dat het zevende seizoen van de reeks binnenkort te bekijken zal zijn!

In eerste instantie was het de bedoeling om het zevende seizoen van de serie Good Witch te lanceren in maart van dit jaar. Die lancering bleef uit en ook gedurende de maand april verscheen er tot dusver geen verder nieuws. Daar is nu echter verandering in gekomen. Fans hoeven in ieder geval niet lang meer te wachten op het verschijnen van het vervolg!

De serie Good Witch is gebaseerd op de zevendelige filmreeks die eerder verscheen. Deze vertelt het verhaal van een goede heks met de naam Cassandra 'Cassie' Nightingale. Zij beschikt over een bijzondere gave.

De hoofdrollen in de reeks zijn weggelegd voor Catherine Bell en James Denton. Zij waren eerder reeds te zien in respectievelijk Army Wives en Desperate Housewives.

Mei 2021
Het was voor veel fans een grote teleurstelling toen bleek dat het zevende seizoen toch niet in maart en dus ook niet in april zou verschijnen. Gelukkig is er nu eindelijk licht aan het einde van de tunnel.

Het zevende seizoen van de serie Good Witch zal dan ook te bekijken zijn bij Hallmark Channel vanaf 16 mei 2021.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen