search
Slecht nieuws voor fans van populaire serie 'This Is Us'
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor fans van populaire serie 'This Is Us'

Het vijfde seizoen van de serie wordt een stuk korter dan in eerste instantie werd verwacht...

Geoffrey Ketels
Fans van de serie This Is Us zullen het moeten doen met een gevoelig korter vijfde seizoen. De reden zou (hoe kan het ook anders) de Coronapandemie zijn.

Op moment van schrijven wordt het vijfde seizoen van de serie This Is Us uitgezonden in de Verenigde Staten. CBS koos er vorig jaar zelfs voor om ze twee weken eerder dan oorspronkelijk gepland in première te laten gaan. De laatste aflevering van het seizoen moet eind mei worden uitgezonden.

Het einde van het vijfde seizoen zit er nu echter sneller aan te komen dan in eerste instantie werd verwacht. Voor de eerste vier seizoenen geldt dat ze bestonden uit telkens achttien afleveringen. Datzelfde aantal werd in eerste instantie ook verwacht voor het vijfde seizoen. Dat blijkt nu toch enigszins anders uit te pakken.

Zestien afleveringen
Voor het vijfde seizoen van This Is Us geldt nu dat ze slechts zal bestaan uit zestien in plaats van achttien afleveringen. Dat zijn dus twee afleveringen minder dan oorspronkelijk verwacht. De laatste aflevering van het vijfde seizoen zal dan ook worden uitgezonden door de NBC op 25 mei.

Heb jij het vijfde seizoen van This Is Us nog niet gezien, maar wil je alvast graag even een voorsmaakje krijgen? Dat kan met de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen