search
Nieuw op Netflix: Een beetje 'Sex Education' in de Poolse serie 'Sexify'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Een beetje 'Sex Education' in de Poolse serie 'Sexify'

Deze gloednieuwe comedyserie van Poolse bodem wordt nu al vergeleken met 'Sex Education'...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De voorbije tijd zijn er op streamingdienst Netflix reeds verschillende Poolse series verschenen. Nu wordt daar eind april nog een extra titel aan toegevoegd.

Meer concreet gaat het om het verschijnen van de gloednieuwe comedyserie Sexify. In deze reeks volgen we de op seksueel vlak onervaren studente Natalia. Zij moet samen met haar vriendinnen Monika en Paulina de uitdagende wereld van de intimiteit gaan verkennen. De reden voor deze ontdekkingstocht? Het winnen van een techwedstrijd met... een innovatieve seksapp...

The Woods
Het is zoals reeds aangegeven zeker niet voor het eerst dat er een Poolse productie naar streamingdienst Netflix komt. Eerder was ook de populaire serie The Woods reeds op deze manier te bekijken.

De regie van deze comedyserie is in handen van Kalina Alabrudzinska en Piotr Domalewski. Ondanks het ietwat luchtige plot van de reeks wordt er toch best veel van verwacht. Op het internet wordt er dan ook stiekem reeds naar verwezen als een variant op Sex Education.

Kijk jij ook al uit naar het verschijnen van Sexify op Netflix? Dan hebben we goed nieuws, want het wachten is bijna voorbij! De reeks zal namelijk te bekijken zijn bij de streamingdienst vanaf 28 april 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen