search
'The Flintstones' krijgt een vervolgserie van Elizabeth Banks
Series / Nieuws

'The Flintstones' krijgt een vervolgserie van Elizabeth Banks

Er komt een serie die zich focust op Pebbles, die volwassen begint te worden.

Er wordt gewerkt aan een nieuwe Flintstones-serie. Daarin gaan we Elizabeth Banks horen als een volwassen versie van Pebbles. Ook produceert zij de serie.

In 1960 ging de serie The Flintstones van start als de eerste geanimeerde primetime serie. Het was een grote gok van productiebedrijf Hanna-Barbera, maar met succes. ABC gaf de mensen een tijdslot, waarna er een serie debuteerde die geliefd was bij zowel ouders als kinderen. Critici vonden de serie nooit zo interessant.

Groot succes
Desondanks was de serie een groot succes, met 166 afleveringen en zes seizoenen. Bovendien wist de serie zich met heel wat elementen te wortelen in de televisiegeschiedenis, denk aan een catchphrase als Yabba-dabba do, het iconische themalied en het feit dat de serie de eerste animatieserie is die genomineerd werd voor een Primetime Emmy Award.

Nu horen we dus via The Wrap dat er een vervolgserie komt, die gemaakt wordt door Elizabeth Banks.

De serie heeft de titel Bedrock en speelt zich twintig jaar na de oorspronkelijke serie af. Pebbles begint met het bouwen van een eigen leven, en carrière. Ondertussen bereidt Fred zich voor op zijn pensioen en moet de familie zich aanpassen aan het leven in het bronstijdperk. De serie is op Fox te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen