Groot Marvel-personage kreeg een "NEE" voor 'The Falcon and the Winter Soldier'

Er waren heel wat opvallende personage te zien in de Marvel-serie, maar deze kreeg een "nee" van Kevin Feige.

Bram de Groot, 1 mei 2021 10:02

De stem van producent en Marvel Studios-baas Kevin Feige is binnen het Marvel Cinematic Universe een krachtige. Als hij iets niet wilt dan gebeurt het ook niet. Zo verbood hij een bepaald personage voor de serie The Falcon and the Winter Soldier.
In gesprek met Inverse liet showrunner Malcolm Spellman weten dat hij graag Peter Parker / Spider-Man had toegevoegd aan de serie, met een belangrijke reden. De serie speelt zich namelijk voor een groot deel af in New York.

'Natuurlijk! Maar dan zegt Kevin Feige: "Nee, stop ermee'," zei Spellman nadat hij de vraag kreeg of ze een Spider-Man cameo hebben overwogen.

"Weet je, wanneer je voor het eerst een Marvel-project gaat maken, denk je in gedachten dat je iedereen in het MCU gaat gebruiken," zei Spellman. "Maar Marvel vraagt altijd: 'Hoort het persoon in dit verhaal? Je kunt niet al onze personages in je project stoppen omdat je ze leuk vindt. Het moet een reden hebben dat ze voorbijkomen.' Dus Spider-Man heeft het niet gehaald."

Wel veel andere bijfiguren
Overigens zitten in The Falcon and the Winter Soldier heel wat nieuwe en bestaande personages. Naast de titelhelden zien we ook de bestaande personages Baron Helmut Zemo, Sharon Carter, Batroc the Leaper en James Rhodes / War Machine. Belangrijke nieuwe gezichten zijn John Walker / U.S. Agent, Valentine Allegra de Fontaine en Joaquín Torres.

25-04-2021: Einde 'The Falcon and the Winter Soldier' legt het af tegen einde 'WandaVision' (1543 views)Bron: inverse

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, Armor Wars, Sharon Carter, James Rhodes, War Machine, Don Cheadle

Populair nieuws