search
Eerste hint naar 'Armor Wars' in 'The Falcon and the Winter Soldier'
Series / Nieuws

Eerste hint naar 'Armor Wars' in 'The Falcon and the Winter Soldier'

The Falcon and the Winter Soldier hint naar confrontatie in Armor Wars.

De tweede serie in het Marvel Cinematic Universe zit er sinds gisteren op. De zesde en laatste aflevering van The Falcon and the Winter Soldier bleek vooral goed voor de introductie van de nieuwe Captain America én heel wat hints naar toekomstige ontwikkelingen. Let op: SPOILERS!!

Naast dat er hints waren naar de komst van Captain America 4, een Thunderbolts-verhaallijn en snode plannen van de Power Broker is er ook een duidelijke connectie met de serie Armor Wars waarin het personage James Rhodes a.k.a. War Machine (Don Cheadle) centraal staat.

Hint naar Armor Wars
En het is Sharon Carter (Emily VanCamp) a.k.a. de Power Broker die in het nafilmpje hint naar haar plannen. Doordat ze weer in dienst is bij het Joint Counter Terrorist Centre krijgt ze toegang tot de "technologie, uitrusting en materiaal van het land".



De serie Armor Wars gaat over de situatie dat de tech van onder meer Tony Stark op straat komt te liggen en dat kwaadwillenden ermee aan de haal gaan. Armor Wars lijkt in 2022 te gaan verschijnen en de opnames zouden snel van start gaan.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen