search
'The Good Doctor' krijgt een vijfde seizoen
Series / Nieuws

'The Good Doctor' krijgt een vijfde seizoen

De soms ietwat bizarre medische dramaserie blijft het eigenlijk behoorlijk prima doen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de serie The Good Doctor. ABC heeft namelijk officieel bekend gemaakt dat er een vijfde seizoen zal verschijnen.

Het spreekt voor zich dat acteur Freddie Highmore voor het vijfde seizoen terug in de huid zal kruipen van het personage van Dr. Shaun Murphy. Highmore was eerder natuurlijk ook al te zien in de populaire serie Bates Motel.

Dat er een vijfde seizoen zal verschijnen van dit medische drama zal wellicht niemand echt verbazen. De kijkcijfers blijven namelijk behoorlijk goed. Het is de eerste serie met een script die in het huidige seizoen werd vernieuwd door ABC.

Prestigieus ziekenhuis
Het vierde seizoen van deze serie ging vorig jaar in november in première. De laatste aflevering van dit seizoen staat gepland voor later deze maand. Het is tot dusver nog niet bekend wanneer we het vijfde seizoen mogen verwachten.

The Good Doctor is een serie die het verhaal vertelt van de jonge chirurg Shaun Murphy. Hij is aangenomen als veelbelovend chirurg, maar heeft zelf het Savant syndroom. Heb jij het vierde seizoen nog niet gezien en wil je graag een voorsmaakje? Dat kan met de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen