search
Eerste beelden 'Nine Perfect Strangers' met Nicole Kidman
Series / Nieuws

Eerste beelden 'Nine Perfect Strangers' met Nicole Kidman

Deze gloednieuwe Hulu-serie is gebaseerd op het laatste boek van Liane Moriarty...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er wordt behoorlijk wat verwacht van de gloednieuwe Hulu-serie Nine Perfect Strangers. Nu hebben we eindelijk de eerste beelden voor jou!

In de eerste trailer van de reeks staan Nicole Kidman en Melissa McCarthy centraal. Het project werd voor het eerst voorgesteld tijdens de 93e Academy Awards-uitzending en is gebaseerd op het nieuwste boek van Liane Moriarty. De kans is groot dat deze naam je iets zegt, want Moriarty was eerder ook al verantwoordelijk voor het schrijven van Big Little Lies.

De serie speelt zich af in een heus gezondheids- en wellnessresort. In dit resort proberen negen stadsbewoners om een betere manier van leven na te streven. Voor deze mensen geldt echter dat ze er aan de start van hun avontuur nog geen idee van hebben wat er hen nu allemaal te wachten staat.

Stevige cast
Niet alleen Nicole Kidman en Melissa McCarthy zijn namen die je wellicht bekend in de oren zullen klinken. De cast bestaat immers verder ook nog uit onder meer Michael Shannon, Luke Evans, Bobby Cannavale en Regina Hall. Andere namen die je ook in de reeks ziet opduiken zijn Samara Weaving, Melvin Gregg, Asher Keddie, Grace van Patten en Tiffany Boone. Ook Manny Jacinto heeft een rol weten te bemachtigen.

De trailer geeft alvast een klein beetje een beeld van wat we van deze reeks zullen mogen verwachten. Wanneer ze precies te zien zal zijn is echter nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen