search
Wanneer verschijnt het langverwachte 'Peacemaker' van HBO Max?
Series / Nieuws

Wanneer verschijnt het langverwachte 'Peacemaker' van HBO Max?

De serie Peacemaker zal in januari 2022 te zien zijn op streamingdienst HBO Max.

Regisseur James Gunn heeft het maar druk. Niet alleen doet hij de promotie voor de film The Suicide Squad, ook werkt hij aan de opnames van Peacemaker, een spin-off serie die hij voor HBO Max maakt.

Gunn deelt vaak informatie over de projecten waar hij aan werkt op sociale media. Vandaag zat hij op Instagram en deed hij daar een vraag & antwoord-sessie met fans. Daarin gaf hij wat antwoorden op vragen "voordat we weer wat nachtelijke opnames van Peacemaker in gaan".

Wanneer te zien
Interessant is dat Gunn onthulde dat de serie Peacemaker in januari 2022 te zien is op HBO Max. De serie is daarmee vijf maanden na de release van The Suicide Squad te zien.

Die DC-film vormt het debuut van acteur John Cena als Peacemaker. Wat zijn rol in de serie gaat zijn en wat we allemaal leren is niet duidelijk. Gunn verteld recent wel het volgende:

"Peacemaker is een kans om te duiken in de problemen van de wereld op dit moment door de ogen van deze superheld/superschurk en 's werelds grootste loser", vertelde hij over het project.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen