Je hebt geen idee van 'The Suicide Squad'-serie 'Peacemaker'

Je hebt geen idee van Peacemaker

De serie Peacemaker wordt in veel opzichten anders dan wat de fans van DC zullen verwachten.

Jim Pedd, 3 mei 2021 om 18:17

DC-fans zullen nog een paar maanden moeten wachten op de bioscooprelease van The Suicide Squad. Maar het wordt niet het laatste DC-werk van regisseur James Gunn.
Hij werkt op dit moment druk aan een serie rond Peacemaker, het personage van acteur John Cena. En daarvan deelt hij nu weer een hele rits nieuwe berichten op sociale media.

Nieuwe serie
De Peacemaker-serie wordt volgens James Gunn heel erg tof. Hij zegt dat mensen "geen idee hebben" van wat er aan zit te komen. Bovendien verwijst de serie naar andere delen van het DC Extended Universe.Recent vertelde James Gunn al dat fans niet te gehecht moeten raken aan de personages in The Suicide Squad. Doden kunnen vallen: "Het eerste dat ik moest doen, was de mogelijke uitval van de dood van een personage negeren," vertelde hij daar destijds over.

"Ik ben gewoon een dienaar van het verhaal, en wat het verhaal zegt dat ik moet doen, moet ik doen, wat de gevolgen ook zijn. Ik geloof in de waarheid van het verhaal. Ik geloof dat er een verhaal was dat verteld moest worden en dat ik daar geen controle over heb."

De serie wordt gemaakt voor HBO Max, waar deze in de loop van 2022 te zien moet zijn. Het is verder even wachten op de film The Suicide Squad, die op 6 augustus debuteert.
Lees meer over: Peacemaker, James Gunn, DC, HBO Max, John Cena

Populair nieuws